hur man fysiskt ta bort ärren och hudbristningar ( lotion fungerar inte )

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-14
Denna artikel kommer att hjälpa dig att ta bort hudbristningar som jag gjorde . Det tar ett tag, men om du inte vill betala tusentals dollar för att ha ett proffs göra det istället för att betala ca $ 35 till göra det själv , så är detta det enda sättet som jag känner för att bli av hudbristningar . Först veta myterna . Lotioner fungerar inte ! Låt inte folk säga att kakaosmör och sheasmör arbete . De gör helt enkelt inte . Såvida du letar efter ett sätt att hålla dina hudbristningar fuktig ska du inte köpa in den . Denna metod fungerar för ärr , bristningar , stora porer och andra defekter hud . Fråga din läkare om du tar denna handledning är i ditt bästa intresse . Jag är ingen läkare . Jag hade precis samma frågor du

Du behöver : .
Neutrogena Microdermabrasion Kit


1
Använd INTE kuddar eller kuddar byte mot . kit . Du vill de tuffaste möjliga yta att använda . Kardborrebandet mössa som håller dynan på plats är vad du behöver använda. Använd inte batterier heller . Allt de gör är att vibrera maskinen och gör det mycket svårt att använda . ( Speciellt på ditt ansikte ) Så , placera locket på den viktigaste delen av maskinen och gå vidare till steg 2 .
2 .
Du vill vara antingen i duschen , eller har någon form av en reservoar av vatten närheten . Vattnet används för att hålla huden fuktig så att du inte agnarna från torr hud . Det är också lättast att vara naken för att göra detta så att du inte behöver oroa dig för dina kläder är våta eller förstört på något sätt . Nu när du har din arbetsmiljö beredd fortsätter du till steg 3 .
3 .
Du ska veta hur processen kommer att vara till hjälp innan du börjar arbeta på din kropp . I stället för den enhet som en microdermabrasion kit , har du nu en dermabrasion kit istället . Den här enheten är mer smärtsam , men också mer användbar eftersom den tar bort några lager av hud på en gång istället för att bara det översta lagret. Detta innebär inte ärr om den görs rätt , men om du går överbord kan det och i så fall måste du vänta ett tag för huden att bygga sig upp igen innan du tar bort ärr . Återigen, kolla med din läkare. Din kropp är annorlunda. Hud växer underifrån och det översta lagret av huden är alltid dö av för att möjliggöra en ordentlig tillväxt av huden . Det är cykeln din hud fungerar i. Du är helt enkelt tvingar din kropp att lös hud i ett område och utlösa den att växa mer hud i sin plats . Detta är också anledningen till att hudbristningar naturligt blekna efter ett tag . Fortsätt till steg 4 och börja föryngrande huden .
4 .
Nu är du redo att börja reparera bristningar och andra hudproblem du har . Ditt ansikte är gjort annorlunda än resten av kroppen , så först ska jag berätta för er haw att gå om att ta bort ansikts fläckar först .

vill ta bort ansiktet fläckar , du vill att spilla vatten på din ansikte och gör din hud fuktig . Efter det , ta din dermabrasion verktyg och skrapa bort en del av huden i skadade området . Du kan blöda lite , men försök att hålla dig från blödning nästa gång . Om du blöder då du gick till djup . Helt enkelt flytta till en annan skadade avsnittet när du är redo . Nästa morgon ser du några sårskorpor start form på ditt ansikte , men de ska vara så grunt att de kommer att falla bort ett par dagar senare . Verktyget kommer inte att skära djupt nog för att orsaka djup skorpbildning att bilda om den görs rätt . Välj inte på sårskorpor heller .

vill ta bort fläckar med hudbristningar från resten av kroppen , (använd inte detta på smalbenen ! Det kommer ärr . Du kan gå mycket lätt på dem , men jag kommer inte rekommendera det . ) måste du skrubba fläck mycket hårt och det kommer att leda till att du blöder lite som hudbristningar är mycket känslig hud . Det kommer att bli mer smärtsamt att använda verktyget under en sträcka varumärket än under en normal del av huden . Målet är att göra alla dina hudbristningar röd och få dem något slet upp så att de kan läka . När du är klar skura själv , vänta tills du är helt läkt innan skrubba på din hudbristningar igen . Du ska se mycket små resultatet direkt , men ändå märkbar . Efter några gånger att göra detta , kommer du att se tydliga resultat och efter några månader , människor nära du kommer att ta notis . Processen kommer att ta över ett år att slutföra om du har en mycket djup hudbristningar , men under denna tid kommer du att se så många resultat att du inte kommer vara orolig hur lång tid det tar . Du kommer att bli ännu mer beundrad av alla och du kommer att bli fri från några av de binder som du en gång hade . Så håll en haka upp och njut !=)

tips och varningar


 • Om du hittar smärtan outhärdlig , flytta till nästa område . Inte överanstränga dig .
 • Jag är ingen läkare ! Jag är en vetenskapsman och jag har haft dessa problem själv . Rådgör med din läkare innan du utför några medicinska behandlingar på kroppen inklusive detta .


 • Previous:nothing Next:Hur undvika att få H1N1 svininfluensan

  Relaterade artiklar


 • över disk medicin för att hjälpa till med klimakteriet
 • hur man ska behandla barns hosta
 • fakta om effekterna av abort
 • hur man kan bli av yrsel
 • hur man får ett recept för födelsekontroll
 • hur man hjälper prostatabesvär
 • hår hjälp & klimakteriet
 • frågor för leverantörer hemvård
 • hur man ska behandla blöjeksem hemma
 • halspulsådern vs halspulsåder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com