hur ta hand om kontaktlinser från Livermore

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-15
De flesta föredrar bär kontaktlinser till glasögon. Även glasögon är mycket mer fashionabla nuförtiden, kontaktlinser hjälper dig att hålla samma bild.

Vissa personer som har burit glasögon föredrar bär kontaktlinser på speciella dagar som bröllop att se bra ut på bild. Vissa har till och med helt gillade resultatet att de har beslutat om att förstöra deras glasögon i utbyte mot nya kontaktlinser. Det beror på vad du vill.

ha kontakter kräver att du tar hand om dem ordentligt och för att undvika ögonskador och infektioner. Kliande ögon , protein uppbyggnaden , och ibland kliade hornhinnor är ingenting nytt för dem som har bär kontaktlinser under lång tid . Olyckor händer .

Nedan följer några steg för att ta hand om dina linser
1 .
Se till att händerna är rena när du lägger i linser för dina ögon . Dina ögon kan få irriterad om någon försumbar mängd av främmande partiklar i ögonen .
2 .
Följ din optiker föreskriver rengöring instruktioner för dina linser . På så vis kan du undvika röda ögon, smärta, ljuskänslighet, tårflöde, bygga protein-up, ögonirritation eller plötsliga förändringar i syn.
3.
Har dina linser bytas vart 3 månader eller så. Protein kan samlas i ögonen under en period av veckor eller månader. Dessa avlagringar finns naturligt i tår vätska i ögonen som kan få dig att känna obekväm med dina linser.
4.
Du kan välja att använda speciella kontaktlinser tillverkas av material som motstår protein bygga upp för att undvika täta byten. Dessa typer av linser kan ge dig optimal prestanda och överlägsen komfort.
5.
Försök att undvika långvarig exponering. De flesta objektiv är avsedda för användning upp till 10 timmar. Fråga din optiker om du kan bära objektivet längre än den tiden. Dina ögon måste andas. Det är därför du kan behöva glasögon också.
6.
Har regelbundna möten med din optiker för att säkerställa god synvård. Din optiker är den enda person som verkligen kan berätta hur du gör.


Previous:nothing Next:hur man blir gravid : ge simmarna en fördel

Relaterade artiklar


 • hur man kan slå svälla preventivmedel
 • hur man får vatten ur trumhinnan snabb
 • Definitionen av onkolog
 • graviditet oro efter viktminskning kirurgi
 • hur man kan stoppa din unge från att få fett på psych droger
 • hur man får finansiering för en vuxen dagvård
 • varför människor använder surrogatmödrar?
 • hur man förlorar en storlekar par bröst
 • hår hjälp & klimakteriet
 • vilken typ av diet skulle jag följa under min graviditet?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com