information om uams tidig barnomsorg program

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-09
University of Arkansas Medical System ( UAMS ) är känt för sina barn program som stöder barn 6 veckor till 4 år med särskilda behov. Bland de många program tillgängliga för denna åldersgrupp , de UAMS program för dagvård och gemenskap samarbete är bland de högsta i USA . Barn med särskilda hälsofrågor har specifika behov som tas upp med UAMS tidig barnomsorg program . Behov är personer med särskilda villkor såsom ADD , gemenskapens insatser medvetenhet och utbildning för barn-vårdgivare .

Kids First

The Kids First Programmet ges av universitetet i Arkansas Medical System . Enligt pediatrik Avdelningen för UAMS är Kids First program för att vara en tidig intervention för barn med utvecklingsstörningar behov . The Kids första anställda ingår en utvecklingsstörning pediatrisk läkare , en socialarbetare , en sjuksköterska , utvecklande specialister och utvecklande medhjälpare . Tillsammans med föräldrar , utvecklar personalen en pedagogisk och behandlingsplan för att tillgodose behoven hos varje barn inskrivna i programmet .

Partners för Inclusive gemenskapernas

Partners för Inclusive gemenskaperna , enligt UAMS hemsida, är utformad för att vara ett partnerskap för samarbete med leverantörer i gemenskapen . Partners har många program som är utformade för att ge lokalt baserade utbildning och tekniskt stöd till gemenskapens program och leverantörer av vård för speciella behov barn . Bland de program teman är följande upp : stress och minne , förbättra kommunikationen mellan föräldrar och vårdgivare , våld i hemmet och barnmisshandel förebyggande , och åldersrelaterade funktionshinder .

Säkerhet och sexuellt våld Prevention Project

Enligt UAMS hemsida, är säkrare och sexuellt våld Prevention Project ett av dessa program som ges genom Partners för Inclusive gemenskaperna . Detta projekt är specifikt inriktad på det allvarliga problemet med sexuellt våld mot personer med utvecklingsstörning och andra funktionshinder. Detta program har nyligen utökats till att omfatta yngre barn från ett tidigare projekt , förebyggande av sexuella övergrepp av personer med funktionshinder Project . Förhoppningen är att via den utbildningsprogram , våld i hemmet och barnmisshandel mot barn med särskilda behov kommer att minska .

Sickle-cell -projektet

Sickle-cell Project är ett program som ägnas åt att hjälpa familjer med ett litet barn påverkas av Sickle-cell , enligt UAMS webbplats . Familjer inskrivna i programmet i samband med lokala organisationer som erbjuder stöd till familjer i Arkansas Delta regionen .

Välkommen Barnen

Välkommen Barnen är ett program som riktas till att stödja tidiga leverantörer barnomsorg och lärare som arbetar med barn vars primära språket är spanska , enligt UAMS webbplats . Programmet ger två utbildningsmoduler inriktade på kulturella frågor i Latino samhället och spanskspråkiga tjänster . Dessutom Välkommen Barnen ger en årlig konferens som fokuserar på spanska samhället och kulturella frågor .

Previous:nothing Next:grundläggande livsuppehållande vs avancerade livsuppehållande

Relaterade artiklar


 • information om högt blodtryck för barn 12 år och äldre
 • kan du få kroppen löss från huvudlöss?
 • kan en hög fiber diet göra att du blir anemisk ?
 • vad är nicoderm CK?
 • vad hCG nivåerna innebär
 • hur man kan slå blues idag
 • inte beta sitosterol prostatan krymper?
 • fettsnål mat & kost
 • information om medicinering medroxyprogesteron
 • Hur testar vi att diagnostisera anfall?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com