mage övningar för att strama upp huden

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-06
Vi är ofta bombarderas med annonser som berättar hur man förlorar som envis magen fett på några minuter. Men sanningen är det finns inga magiska piller , och om du inte väljer fettsugning ditt enda alternativ är hårt arbete och beslutsamhet . Fitness experter är överens om att en av de svåraste områdena att tona och dra är magen . Ett förvånande faktum är , trots alla dessa nya prylar , det bästa sättet att strama åt lös mage hud är gammaldags övningar

Du behöver : .
fettsnål kost
Kalciumtillskott.
Omega -3-tillskott .
Tidning .

Krympande bukfett

Var och en har att ett problemområde som bara inte kommer att försvinna oavsett hur många modefluga kostvanor eller piller lovar att krympa magen de försöker . Vissa människor är religiöst göra crunches att strama åt lös mage hud , men eftersom de inte är med rätt form de inte ser resultat . För att du arbetar kärnan muskler måste du använda rätt form när man gör crunches . Först låg platt på marken och nästa år, ta med dina knän när du gör dina händer över bröstet eller bakom huvudet . Nästa , sakta lyfter skulderbladen ungefär en tum eller två på golvet medan upphandlande magmuskulaturen . Se till att du håller din nacke rak och hakan upp för att undvika skador . Andas ut när du kommer upp och sedan långsamt sänka dig ner . Börja med minst 20 per dag och sakta bygga upp .

Omvända crunches koncentreras på den nedre delen av magen . Ligg på rygg med knäna böj och fötter något lyfts upp i luften passerade vid ankeln . Placera armarna bakom huvudet . Nästa , sakta lyfter höfterna 1 till 2 inches från marken . Undvik overextending och böja ryggen . Håll denna position för en sekund medan klämma magmuskulaturen . Håll ditt huvud och axlar platt mot golvet . Sakta sänka höfterna tillbaka till golvet .

Fastare Abs utan Crunches

Om du är den typen av person som kan lätt bli uttråkad med en redundant rutin , lägga yoga övningar för att blanda upp det lite . En av de bästa yogaövningar för åtdragning lös mage hud är Cobra pose, men rådfråga en läkare innan de vidtar övningen om du lider av nedre delen av ryggen villkor . Att ta på Cobra pose, måste du ligga på magen . Placera handflatorna på golvet under dina axlar och sakta stiga upp genom att förlänga armarna , sedan huvudet , nästa bröstet och slutligen din torso från golvet . Försiktigt arch ryggen så långt du känner dig bekväm titta upp mot taket . Håll i 10 andetag . Om du känner dig alltför stor påfrestning på ryggen , sänka din båge i ryggen genom att böja armbågarna .

En annan nyttig yogaställning är den uppåtgående Facing Dog . Det liknar Cobra , men lite svårare . Ligg på mage med fötterna höft bredd isär . Se till att dina tår pekade så toppar dina fötter på golvet . Placera handflatorna på golvet under axlarna . Sakta stiger upp genom att förlänga armarna när du sträcker på ryggen så långt du känner dig bekväm i en mild båge . Lyft din vikt av låren så du bara håller dig upp med topparna på fötterna och händerna . Håll i 10 andetag och sakta sänka dig tillbaka till golvet .

Previous:nothing Next:är b-positiv en ovanlig blodgrupp?

Relaterade artiklar


 • klimakteriet & ingefära
 • naturläkemedel för ett spädbarn hosta
 • tecken och symtom av salmonella hos barn
 • hur man kan stoppa från att skada hjärnan
 • ryggmärgen tumör i barn
 • hur man kan förstå en diet plan för ett barn med diabetes
 • hur du får ditt barn hjärtan frisk
 • övningar hemma för fettförbränning
 • hur du gör din **** växa större
 • vad som omfattas av ett hälso-och sjukvård fullmakt?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com