naturliga bioidentical hormonbehandling

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-05
Hormonbehandling terapier är en vanlig behandlingsform för kvinnor som lider av de negativa effekterna av klimakteriet. Värmevallningar, humörsvängningar och benförlust är möjliga effekter som upplevts under denna tid. Naturliga bioidentical hormonbehandling är en alternativ behandling modell som är skräddarsydda efter varje kvinnas kropp typ

Du behöver:. .
Fettsnål kost
Kalciumtillskott.
Omega-3-tillskott.
Tidning.

Identification

Natural bioidentical hormonbehandling är en form av behandling används för att återställa en kvinnas hormonella balans under klimakteriet. Bioidentical hormoner syntetiseras i labbet och formulerat så att det liknar naturligt förekommande hormoner i kroppen som östrogen, progesteron och testosteron. Uttrycket "naturlig bioidentical hormoner" hänvisas till slutprodukten resultatet --- naturligt förekommande hormoner --- och inte den process som används för att göra dem. Denna behandling modell är en modifierad version av konventionell hormonbehandling, som använder animaliska hormoner som sin formel grund. Naturliga terapier anspråk på att vara mer effektiv än konventionell behandling, eftersom den kemiska sammansättningen av bioidentical hormoner är utformad för att vara kompatibel med den mänskliga kroppen.

Funktion

Menopause är en tid då kvinnans biologiska processer i ett övergångsskede. I själva verket kan de hormonella förändringar som sker orsaka betydande känslomässiga och fysiska obehag . Hormonbehandling behandlingar är avsedda att ersätta saknade hormoner och reglerar kroppens hormonbalans . Naturliga bioidentical föreningar görs för att matcha de molekylära form och kemiska strukturer av hormoner som produceras av kroppen. Som ett resultat av dessa formler förse kroppen med kompatibel ersättning , i motsats till den " onaturliga " formler som används i konventionella behandlingsmetoder .

Custom Föreningar

Natural bioidentical hormonbehandling innebär matchande hormon-föreningar till biokemiska make-up av en kvinnas kropp. Matchande görs genom att få saliv och blodprover, som används för att sammanställa en skräddarsydd formel. Skräddarsydda formler är utformade för att vara helt förenlig med kvinnans kropp kemi, och så återställa hormonbalansen i kroppen. Den faktiska medicinering kan tillverkas som ett piller, en kräm, en patch, en tid frisättning subdermala pellet eller ett stolpiller. Detta skräddarsydda metoden tillåter individuella doser och formler kemiska som annars är tillgängliga på den kommersiella marknaden.

Konventionella Hormone terapier

Syntetiska hormoner är de typer som används i konventionella behandlingsmetoder hormonersättning. Dessa formler kommer från djur hormoner och växtämnen och inte liknar kroppens naturligt förekommande hormoner. Som ett resultat är deras molekylära form och struktur annorlunda än vad kroppen är van vid. Användningen av komponenter som har föga eller ingen likhet med mänskliga hormoner innebär en oförenlighet fråga. Detta förbud kan minska deras effektivitet som en behandling terapi . I det gäller användning av ämnen från växter , är den definierande skillnaden mellan konventionella och bioidentical behandlingar i slutprodukten . Konventionella behandlingar kombinerar växternas och djurens komponenter " som är ", medan bioidentical terapier tillverkning naturligt förekommande "mänskliga " hormoner ur växtmaterial .

Överväganden

i nuläget har den amerikanska Food and Drug Administration inte har godkänts naturliga bioidentical hormonbehandling som en effektiv behandling för klimakteriet . Användningen av skräddarsydda formler gör det svårt att reglera de ingredienser som används i dessa läkemedel. Som sen 202C inga storskaliga kliniska studier hade genomförts för att fastställa om dessa hormoner kan jämföras med kroppens naturligt förekommande hormoner . Dessutom användningen av blod och saliv bestämmer kroppens hormonella nivåer kan ifrågasättas på grund av hur hormonnivåer kan fluktuera under hela dagen under klimakteriet.

Previous:nothing Next:diet för att minska matsmältningsbesvär under graviditet

Relaterade artiklar


 • hur man ansöker bioidentical östrogen grädde
 • där att ställa medicinska frågor
 • hur du håller koll på din period
 • hur de ska följa en plan diet infertilitet
 • hur man får mest nytta från vision försäkring
 • Varför ser blod blå i dina ådror ?
 • vad är en prostata?
 • glycerin vs glycerol
 • vilken diet produkter fungerar?
 • urinblåsan som orsakas av menopaus
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com