snabb borttagning av fruktansvärda löss

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-02
Löss är ett vanligt barndom frågan, även med barn som praxis god hygien . Löss är lätt vidare från en människa till en annan genom att kontakta eller dela med föremål såsom hattar eller borstar . Det finns flera behandlingsmetoder inklusive anti -lice schampo och manuell borttagning . Du måste också noggrant tvätta och vakuum ditt hus och bil så att du bli av med alla huvudlöss

Du behöver : .
ordförande /bädd
Livlös objektet.
Vatten.

vuxna löss

buggar är grå eller rödbrun och om storleken på en sesamfrö . De är oftast fläckig på nacken eller bakom öronen . Anti-löss schampo som Nix eller RID är mycket effektivt på att döda vuxna löss . Applicera Nix att tvättas och torkas hår och Rid i fuktigt , otvättat hår . Låt schampo på i 10 minuter och mätta hårbotten före sköljning . Detta kommer snabbt dödar de flesta , om inte alla , av den vuxna löss . Upprepa proceduren i 7 till 10 dagar att döda någon nykläckta löss .

Nits

Nits äggen lagts av vuxna löss . De är vita och fäst stadigt till hår . För att helt bli av med löss , måste du gnetterna från hår . Anti-löss schampo är inte bra på att ta bort nits så du kanske måste prova ytterligare metoder . Ovide är ett receptbelagt schampo med ingredienser som är mer effektiva på att döda nits än andra schampon . Ovide finns brandfarligt så var försiktig och använd inte på spädbarn eller nyfödda . Det måste vara kvar på natten .

Du kanske måste manuellt ta bort gnetter. Använd plastkam som kommer med anti-löss schampo eller köpa en fintandad metall kam . Med hjälp av en vanlig kam , bort tovor och dela upp håret i sektioner . Använd luskam för att gå igenom varje avsnitt för att ta bort löss och gnetter . Gör en sekund kontrollera om du missat något . Du måste göra detta varje kväll tills alla äggen har tagits bort . För ögonfransar , applicera vaselin två gånger om dagen för att kväva lössen . Om det är ett lätt angrepp , kan du kanske ta bort löss och gnetter manuellt utan att använda ett schampo .

Miljö

Tvätta alla sängkläder och handdukar i varmt vatten. Tvätta de sticka hattar i kallt vatten och utspädd enzym städare eller borax . Torka minst 20 minuter i en torktumlare . Detta kommer att döda någon nits från Fallen hårstrån . Vakuum varje plats och yta där barn leker eller sover . Kasta vakuum påsen . Mopp med utspädd enzym städare eller borax . Du måste vakuum dagligen eller lägga mattor åt sidan i två veckor. Använd inte syntetiska bekämpningsmedel . Du kan lagra utsatt verk för två veckor eller låta kemtvättas . Kom ihåg att vakuum bilen och stoppade möbler .

Previous:nothing Next:Vilka är fördelarna med en elliptisk banan?

Relaterade artiklar


 • vad man ska förvänta sig av en Pap-test
 • hälsa procedurer
 • Vilka är orsakerna till för tidig födsel?
 • kronisk hypertoni kost under graviditeten
 • hur du hittar den bästa läkare
 • Silagra säkerhet
 • Hur berätta om du har utvecklat ett bråck under graviditeten
 • estropipate vs östrogen
 • Vilka är riskerna med testosteronbehandling?
 • hur man undervisar patienter och anhöriga om vård efter en utskrivning från sjukhuset
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com