supplement för värmevallningar

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-09
Om du kämpar med värmevallningar, kan du letar för växtbaserade lättnad för dessa besvärliga klimakteriebesvär. Traditionella örter som silverax kan hjälpa, men det är också viktigt att vara medveten om aktuell forskning som behandlar effekten av värmevallningar och växtbaserade behandlingar

Örter för värmevallningar

När en ört som används av indianer för barnarbete och depression, många kvinnor ser att silverax för befrielse från värmevallningar. Den nationella center för komplementär och alternativ medicin säger silverax också används för att behandla nattliga svettningar, torrhet i slidan och andra klimakteriebesvär. Använd stjälkar eller rötter silverax att göra ett starkt te, eller ta ört i kapslar, tabletter eller flytande extrakt. Några multivitaminer för äldre kvinnor innehåller silverax också.

Den kinesiska örter dong quai och ginseng är också ofta marknadsförs för att ge lindring av varma vallningar och andra klimakteriebesvär. Förespråkare för dong quai säga att det ger balans för det kvinnliga hormonsystemet. Dong Quai kommer i en mängd olika former, inklusive kapslar. Herb marknadsförare hävdar också att ginseng kan hjälpa till med klimakteriebesvär, även om NCCAM inte känner igen ingefära som behandling för klimakteriebesvär. Ginseng torkas och görs till kapslar, tabletter, extrakt, krämer och te.

The New York Times rapporterar att den indiska ört rödklöver ibland också används för att behandla klimakteriebesvär, inklusive värmevallningar. Förespråkare av rödklöver säga att den höga halten av isoflavoner kan ha östrogena effekter på kroppen.

Tillverkare och förespråkare av nattljusolja hävdar att det är bra för klimakteriebesvär , inklusive värmevallningar och sömnproblem . EPO innehåller gamma linolensyra , som kan påverka produktion av prostaglandiner. Rekommenderad dos är 2-8 kapslar per dag .

Aktuell Forskning

En långsiktig studie om örterna och värmevallningar fann att endast silverax bidragit till att minska värmevallningar över en placebo . Studien innehöll 10 kliniska prövningar och testats fem kryddor och en kryddblandning . Dock sade en annan studie som finansierats av NCCAM att silverax underlåtit att lindra klimakteriebesvär när de används av sig eller som en kombination. NCAAM medger dock, dock, att de flesta studier om silverax inte varar längre än sex månader, kan så många långsiktiga effekter och nytta inte helt kända.

Previous:nothing Next:alternativa behandlingar för ocd

Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för dammborttagning
 • sätt att gå ner i vikt i din inre låret
 • hur man kan stoppa näsblödningar hos spädbarn
 • hur man ska behandla torr öron
 • Fakta om slutenvård rehab
 • information om högt blodtryck för barn 12 år och äldre
 • Perimenopause symptom kontra symtom klimakteriet
 • hur man hittar en läkare osteopatisk medicin
 • hur att hålla sig frisk under graviditeten
 • det bästa hem rättsmedel för att styra ett barns hosta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com