vad är det snabbt sätt att öka testosteronnivåerna & lägre triglycerider ?

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-07
Upprätthålla en sund kropp är viktigt för varje person. Testosteron är ett hormon i kroppen som upprätthåller allmän hälsa och humör . Triglycerider är i huvudsak fett , enligt Allt om kolesterolsänkande . Du kan förvänta dig en positiv förändring i humöret, energinivå och allmänt hälsotillstånd genom att öka testosteron och lägre triglycerider

öka testosteronnivåerna

Det finns tre enkla sätt att naturligt öka testosteronnivåerna i kroppen .

börjar först med motion . Overexercising är lika ineffektivt som utövar inte alls , så begränsa motion till 45 minuter upp till en timme . Enligt The Hormone Shop , efter denna tid kroppen börjar producera högre nivåer av kortisol och därför minskar nivåerna av testosteron .

Du bör hålla en god psykisk hälsa genom att undvika höga stressituationer. Stressiga situationer kan orsaka stress hormoner såsom adrenalin och kortisol , som ska släppas i kroppen . Frisättningen av dessa stresshormoner kommer att minska produktionen av testosteron , enligt The Hormone Shop . Sömn är också en del av den psykiska hälsan , så det är viktigt att få tillräcklig vila på natten . Varje vuxen bör sova cirka åtta timmar .

Slutligen upprätthålla en lämplig kost . Enligt The Hormone Shop , stimulerar protein hormoner i kroppen som reglerar frisättningen av testosteron . Begränsa kolhydrater , vilket kommer att öka blodsockret och har motsatt effekt på testosteron . Ät gott om grönsaker , frukt och bra fetter, som omega- 3 fettsyror , som kommer att få motsatt effekt från kolhydrater . Enligt The Hormone Shop , dieter som ger bäst nivåer av testosteron är mycket protein och låg i kolhydrater

sänka triglycerider

Enligt Allt om kolesterolsänkande finns fem huvudsakliga faktorer som orsakar triglycerider att öka . : ålder , ärftlighet , mediciner , sjukdom och kost . Av de fem faktorer som bidrar till förhöjda triglycerider, kan endast diet styras av en person.

The American Association for Klinisk kemi säger kost med mycket kolhydrater , speciellt socker , leda till höjd i nivåer av triglycerider , enligt Allt om kolesterolsänkande .

Begränsa socker och alkohol är avgörande för att sänka triglycerider . Alkohol och livsmedel som smaksatt yoghurt , sötade flingor, och energy bars bör undvikas eftersom socker och alkohol är jästa socker . Jästa socker är full av kalorier , som kommer att omvandlas till triglycerider , därför orsakade fettnivåer att stiga .

Previous:nothing Next:hur man utarbetar med lågt spermieantal

Relaterade artiklar


 • biverkningar av diarré vaccin
 • hur du tar bort gifter från kroppen
 • hur du håller dina fötter friska
 • information om robitussin ac
 • självhjälp för alkoholism
 • hur man bär en vanlig förkylning mask
 • skälen för oregelbunden stänkblödning, blödning mellan menstruationerna
 • varför för att undvika badtunnor under graviditeten
 • Hur du tar Tylenol under amning
 • vad man ska göra för svullna fötter med dålig cirkulation?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com