vad man ska ta för allergi yrsel

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-11
För många allergier är lika mycket en del av sommaren som korv och dagar på stranden. Allergier kan ha flera symtom, bland annat yrsel. Problemet med yrsel är att den kan leda till balans problem som kan orsaka betydande skador, förutom att orsaka allmänt obehag. Men det finns enkla behandlingar som kan bidra till att minska allergi yrsel säkert och effektivt

allergimedicin

Du kan köpa ett antal olika over-the-counter allergi mediciner för att motverka yrsel. Det finns olika former av dessa läkemedel som finns, inklusive vätskor, nässprayer och tabletter. Ta medicinen enligt produktens märkning kan motverka allergier din och du kommer inte uppleva känslor av yrsel och svindel, eftersom bihålorna kommer att dekomprimera och lätta på trycket på innerörat som orsakar yrsel.

Dramamine

Om du redan tar allergiläkemedel och fortfarande har symtom på svindel och yrsel, då kan du köpa en annan over-the-counter medicin för att motverka symtomen. Dramamine är en medicin som hjälper till att lindra effekterna av yrsel. När det tas enligt anvisningarna, bör du känna ett kraftigt minskat mängden yrsel, om någon alls. Det kan leda till att du känner dig sömnig så ta inte det om du planerar att köra. Dramamine är åksjuka medicin som hjälper genom att reglera nervimpulser i innerörat som signalerar yrsel till hjärnan.

Vitaminer och Vätska

Det finns flera vitaminer och örter som när bidra till att minska yrsel. Uppgifter tyder på vitamin B6 och vitamin C minskar yrsel. Dessutom finns det några vätskor som kan hjälpa , även sportdrycker att förbättra eventuella elektrolytobalans.

Tips

Allergi-relaterade yrsel kan vara en källa till obehag , men det kan också vara ett tecken på en mer allvarlig medicinskt tillstånd. Om yrsel kvarstår efter försök hemma behandling , kontakta din läkare för en konsultation.

Previous:nothing Next:är begonia giftig för ett barn ?

Relaterade artiklar


 • hur man ska bekämpa vinna klimakteriet vikt
 • hur man gör en menstruationsperiod snabbare
 • hur man förebygger kalk sjukdom
 • hur du tar bort plåster lim
 • manliga klimakteriet orsakas av låg testosteron
 • vad man ska göra för svullna fötter med dålig cirkulation?
 • hur man kommunicerar med en person med mild demens
 • hur man hittar en bra barn läkare
 • hur skadligt är HPV till män?
 • effekterna rökning om småbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com