Bradley metoden & graviditet kost

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-20
Om du strävar efter att ha en frisk , naturlig , drogfri graviditet kan Bradley metoden och dess motsvarande kost ger dig de verktyg du behöver . Det bästa sättet att bemästra kost och förlossningsteknik är genom Bradley klasser , som hålls över hela USA . Medan lektioner är utformade för en hälsosam graviditet och förlossning , kan de också utnyttjas efter det att barnet är fött

Förstå Bradley Värden

Att leva ett friskt , ansvarsfullt och självmedvetna livsstil är en viktig del av Bradley metod , som även betonar en naturlig , drogfri förlossning . Dessa strategier stärks genom Bradley metod klasser , som bör vidtas under den sista trimestern av graviditeten . Den 12-veckors klasser lära eleverna hur man införliva dessa strategier inte bara till graviditet och sjukvård och födelseprocess , men den övergripande processen att skapa en baby och en hälsosam familj också . Detta är alla diskuteras i en 125-sida arbetsbok som har gett till studenter . Graviditet övningar som främjar hälsa och god cirkulation , förlossningarna positioner som minskar arbetsinsatsen smärta, amning , kost och hälsosamt leverne är alla centrala för att framgångsrikt bemästra Bradley metoden , som är lita på sin kropp , lyssna på sin intuition och svara i natura under förlossningen. Bradley klasser hjälper också make , eller förlossningarna partner , bli en stödjande och aktiv deltagare i födelseprocess . Inskrivning i Bradley klasser är begränsad till tre till sex par för att hålla fokus på familjer . Klasser undervisas av Bradley-certifierade instruktörer som har omfattande utbildning i barnsäng utbildning . Manliga lärare är certifierade av American Academy of Husband-coachade förlossning. Lektioner hålls under 12 veckor . För att registrera dig för ett Bradley klass besök www . bradleybirth. com .

bli en doula

Uppskatta roll mamma som bärsele och baby vårdgivare är centralt för Bradley Metod för graviditet och förlossning. Men faller en del av att uppfylla denna roll framgångsrikt fadern, eller förlossningarna partner , varför det finns två Bradley klasser fokuserade enbart på coachens roll under förlossning och eftervård . Även med rätt avslappning och andningsteknik , får en naturlig förlossning inte vara lätt . Det är därför en Bradley metod pappa måste vara stödjande och aktiva , i egenskap av en födelseprocess coach , eller doula . Pappor lär vad som väntar under arbetsprocessen , hur man kan hjälpa kvinnan med födelseprocess positioner , avslappningsövningar och hur man ska vara en förespråkare för den snart kommer att vara mamma . Bradley klasser diskuterar också faderns roll som den avser att amma.

Skapa en graviditet kost

Protein bör fullkorn , frukt och grönsaker vara det primära livsmedel i Bradley graviditet kost . Hela korn av spannmål , bakad potatis och frukter som är gula eller orange är särskilt bra att äta . Sträva efter att äta två ägg , en citrusfrukt , en liter mjölk , två till tre skivor fullkornsbröd eller tortillas och en till två portioner fisk och gröna bladgrönsaker varje dag . Lever kan ätas en gång i veckan , och mat kan saltas efter smak . Du bör också dricka mycket vätska på Bradley graviditet kost . Oavsett hur en kvinna väljer att anpassa denna kost , bör du äta ungefär 100gm protein varje dag .

Previous:nothing Next:förklara hjärt cykel

Relaterade artiklar


 • hur man gör aloe vera gel desinfektionsmedel hemlagad hand billigt
 • hur människans lever fungerar
 • hur man kan hjälpa förstoppning under graviditeten
 • vad är orsakerna till plötslig högt blodtryck hos barn?
 • hur man hanterar en söndertrasad revben brosk
 • vad är den stora kroppspulsådern i bäckenet?
 • hur de ska hålla bakteriefri hemma
 • om Dr.
 • hur man kan beräkna barns BMI
 • hur man slåss döden och leva livet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com