botemedel för de mänskliga allergier mot hästar

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-16
För människor som älskar hästar , är allergisk mot dem inte är en lätt situation att hantera . Beroende på orsaken till allergi , kan symptomen inkludera kliande ögon , näsa och hud , rinnande ögon , hudutslag eller nässelfeber , nyser eller hostar , andningssvårigheter eller tom astmaattacker . Några olika saker kan orsaka reaktioner , oftast med ilska , kvalster och hästens urin . Dessa tre saker kan lösas och den person som normalt allergiker kan umgås med hästarna utan obehag .

Förebyggande åtgärder

För mildare allergier , botemedlet vara så enkelt som att eliminera så mycket som möjligt de saker som utlöser allergier . Rengör och desinficera alla ridutrustning såsom sadlar , ridhandskar och ridkläder . Håll hästen båset så ren som möjligt , särskilt om allergi är att urinen . För alla som upplevde astmaattacker , med hjälp av en inhalator innan båset är en bra förebyggande åtgärd .
För dem som är ännu att köpa en häst eller har ett val i vad man ska rida, välj en lockig häst, som de inte orsakar allergier som andra hästar gör.

Medicinering

Behandling allergiska mot hästar kan vara samma sak som att behandla alla andra allergier. Du kan ta antihistaminer eller kortikosteroider innan man kommer i kontakt med hästen. Konsultera en läkare innan du tar medicin för att få den rätta för symptomen.
Du kan använda desensibilisering behandlingar som kommer att förhindra känslan symptomen. Återigen bör dessa diskuteras med din läkare.

Tillägg

C-vitamin är ett botemedel för många sjukdomar inklusive detta. Med 1000 mg kan vara tillräckligt, men det bör tas hänsyn till hur allvarligt av symptomen. Med mer kan behövas om allergier är allvarliga, och eftersom detta vitamin är ett som naturligt flyter ut ur systemet om de inte utnyttjas, är ingen skada skedd för kroppen. Naturligt C-vitamin tillägg finns att tillgå, men läkarna rekommenderar också att öka mängden i kosten också. Citrusfrukter ha höga nivåer av vitamin C.

Previous:nothing Next:Varför får barnen migrän?

Relaterade artiklar


 • hur att hålla sig frisk under graviditeten
 • läkemedelsinformation
 • hur man identifierar tidiga graviditeten tecken
 • hur platta du buken efter en C-sektionen
 • hur man sätter katetrar IV
 • Vilka är orsakerna till smärta i övre magen & övre delen av ryggen?
 • skälen för colorblindness
 • dag för dag rutiner för barnen att gå ner i vikt
 • hur man kan stoppa dig från att äta alla dina barnens halloween godis
 • vad är serumlipas?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com