hem rättsmedel för lortab tillbakadragande

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-17
Lortab ( Hydrocodone och paracetamol ) är en receptbelagd opiat används för att behandla måttlig till svår smärta . På grund av dess beroendeframkallande egenskaper , kan Lortab orsaka återkallande efter upphörande . Även om det finns något botemedel mot opiatavvänjning kan over-the-counter mediciner och kosttillskott hjälpa till att lindra de enskilda symtomen

gastrointestinala symtom

gastrointestinala symtom på Lortab abstinens är ofta slingrande . För illamående , kan örter ingefära och pepparmint vara livräddare . Enligt Nih. gov är ingefära lika effektivt som åksjuka drogen Dramamine på att lindra vissa typer av illamående , ofta med färre biverkningar. Båda örter kan bryggt i en te och druckit för snabb illamående lättnad .

anti-diarré medicinen Imodium är ett måste under opiatabstinenssymtom. Dess molekylära struktur är liknande den i Demerol , vilket gör det ett effektivt botemedel mot diarré och andra GI-symtom utan beroendeframkallande egenskaper andra opiater .

muskler Smärta

Over-the- counter smärtstillande från NSAID familj, till exempel ibuprofen , acetylsalicylsyra och naproxen , kan vara bra att ta itu med den fysiska smärtan av Lortab tillbakadragande. De verkar genom att minska produktionen av inflammation som orsakar kemikalier som kallas prostaglandiner i kroppen . Paracetamol är också ett effektivt rättsmedel för smärta , särskilt i kombination med mediciner från NSAID- familjen .

För aktuella lättnad , smärtlindrande salvor som Icy Hot eller Bengay är utmärkta val . Andra aktuella salvor innehållande metylsalicylat eller capsaicin kan ge lindring från led-och muskelvärk, som kan använda en värmedyna eller kylpåse.

Insomnia Medan opiatabstinens är känd för att orsaka trötthet och allmän sjukdomskänsla, de flesta människor också erfarenhet sömnlöshet, vilket kan förvärra problemet och skapa ytterligare stress. Over-the-counter läkemedel som innehåller Doxylamin succinat (Nyquil, Unisom) kan lindra sömnlöshet genom att hjälpa dig somna snabbare. Sederande antihistaminer som Benadryl och Tavist fungerar på ett liknande sätt och kan vara lika effektiva.

I kompletteringen gången hittar du en mängd olika växtbaserade sömnlöshet rättsmedel. Valeriana fungerar på ett liknande sätt som diazepam (Stesolid) genom att påverka GABA-receptorer i hjärnan och kan vara ett effektivt rättsmedel sömnlöshet för många människor. Andra avslappnande örter som passionsblomman, kattmynta och humle kan ge lindring från sömnlöshet av Lortab frånträda bryggt i en te eller tas i tillägg form.

Psykiska symtom

Att handskas med de psykologiska symptom på Lortab återkallelse kan vara en utmaning för även de mest mentalt stabila person. Symtom som ångest, depression och livliga drömmar och mardrömmar kan göra att sluta verka som en skrämmande uppgift.

St Johannesört är ett populärt val för behandling av depression och nedstämdhet. Enligt NaturalNews. com är johannesört lika effektivt som SSRI-antidepressiva vid behandling av mild till måttlig depression utan oönskade bieffekter. Andra over-the-counter alternativ inkluderar 5-HTP, SAM-e och DHEA, som alla kan köpas i de flesta Hälsotillskott och livsmedelsbutiker. För svåra eller ihållande symptom, receptbelagda antidepressiva eller ångestdämpande behövas.

Varning

Örter och over-the-counter läkemedel kan orsaka farliga biverkningar när de kombineras eller tas av personer med vissa hygienkrav. För att minska riskerna för oönskade biverkningar, tala med din läkare innan du försöker en at-home botemedel Lortab tillbakadragande.

Previous:nothing Next:hur du vill justera din hållning

Relaterade artiklar


 • historia pediatrc omvårdnad
 • menstruationscykeln och bensmärta
 • hur man har ett lyckligt barn
 • hur man hjälper prostatabesvär
 • aktuella droppar för öronvärk smärta
 • hur man kan stoppa barn från sova på mage
 • Varför tror du behöver dricka vatten innan ett bäcken sonogram ?
 • graviditet och förkylning
 • vad är ett hem botemedel mot beroende av cigaretter?
 • blåsor på tungan hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com