hur att avvärja den kalla och influensa i vinter

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-08
Vi går nu in den säsongen igen . Ja, det är kallt och influensasäsong. Även om det kan finnas något idiotsäkert sätt att hålla dig frisk hela vägen genom de sjuka säsongen , finns det några saker du kan göra för att ge dig själv den bästa chansen
1 .
Tvätta händerna ofta .

Detta bör vara en regelbunden vana , oavsett vilken tid år det råkar vara . Om du någonsin sett en bild av mängden bakterier på , säga den genomsnittliga dörrhandtag , du aldrig skulle behöva bli ombedd att tvätta händerna igen !

I en liknande anteckning , vare du har tvättat händerna eller inte , gör ditt bästa för att hålla fingrarna ur din mun och näsa . Ja, kanske att ljud äckligt , men du vet att du gör det . Bara att erkänna ! Bara att påminna dig om att vi fånga förkylning och influensa buggar genom våra munnar och /eller näsor bör hjälpa dig hålla det till ett minimum .
2 .
Ta tuggtabletter C-vitamin .

Det finns inget som ett skott av vitamin C för att hjälpa till att stärka immunförsvaret . Tugga ett par av de apelsinsmak tabletter om dagen , en på morgonen och en på kvällen , och ditt immunförsvar kommer att tacka dig för det .
3 .
få lite frisk luft .

Tvärtemot vad många anser , förkylning och influensa är inte fortplantas eftersom vintern är deras " avel " säsong , eller något sådant. Anledningen till förkylning och influensa blir ett problem vid denna tid på året beror på att människor spenderar mer tid instängda inomhus . Fler människor i närheten av varandra mer av tiden motsvarar snabbare och bredare spridning av vad bugg råkar vara att gå runt .

Du kanske inte gillar det kallare väder , men kom bara ihåg att det är bra för din hälsa att komma ut och få lite frisk luft . Uppmuntra dem du bor med att göra detsamma .
4 .
Vila mycket .

tanke på den ökade risken att smittas av förkylning eller influensa den här tiden på år , se till att du få tillräckligt med sömn . Ju mer trött eller stressad du är, desto svagare ditt immunsystem kommer att bli . Att inte pressa dig för hårt eller bakterier kommer att hitta vägen förbi ditt försvar .
5 .
Skaffa en influensavaccination .

Jag nämner detta senast eftersom många människor tycker inte vacciner . För dem som , inte kommer de andra åtgärder hjälpa en hel del . För de som gör det, kommer de andra åtminstone hjälpa till att hålla förkylningar borta .


Previous:nothing Next:hur att hålla formen som du ålder

Relaterade artiklar


 • Statistik & fakta om handtvätt
 • vad är det snabbt sätt att sänka blodtrycket naturligt?
 • hur man ansöker i efterhand skena för en ankel fraktur
 • rättsmedel för hösnuva från bipollen
 • mögel lukt bortförande från en avfuktare
 • kroppsdelar av en kvinna
 • när man ska ringa läkaren för ömhet i armhålan området ?
 • Hur man använder en hatachi massageapparat
 • impotens som en biverkning av vissa mediciner
 • hur man kan övervinna klimakteriebesvär
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com