hur man delar ett Clearblue lätt Fertilitetsmonitor

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-20
Prövningar och vedermödor för att försöka bli gravida kan bli dyrt . Tack och lov kommer många produkter på marknaden tillåta en kvinna att veta vad hennes bästa dagar att tänka är bekvämt från sitt eget hem . En av dessa produkter är Clearblue Easy Fertilitetsmonitor. Denna monitor kommer att berätta en kvinna sin fertilitet nivå-låg, hög eller topp-för varje dag i hennes cykel . Hon tester inom sex timmar varje morgon och får sitt resultat inom fem minuter. Du måste köpa skärmen och engångsförpackningar pinnar , men kan sänka kostnaderna genom att dela en bildskärm med en vän .

Du behöver :
Clearblue Easy Fertilitetsmonitor
. Testa pinnar .

Hur dela Monitor


1 .
Split kostnaden för ett Clearblue Easy Fertilitetsmonitor med en vän eller släkting .

2 .
Köp pinnar att använda med skärmen . Du kan köpa ett paket och dela upp dem , eftersom du kan behöva så lite som 10 pinnar varje cykel , men pinnarna själva engångsförslutning .
3 .
Besluta om en tidsplan för som använder bildskärmen. Eftersom skärmen inte har kapacitet för flera användare , måste bildskärmen känner till rätt dag i menscykeln för att be dig att testa . Eftersom det inte finns något sätt för dig att hoppa från den första dagen i din cykel till dagens datum i din cykel manuellt , ni båda inte kan använda skärmen under samma månad .
4 .
Börja använda skärmen om du har det först . Ett bra sätt att dela det är att använda det varannan månad , använda den i tre månaders intervall eller använda den för halva året .
5 .
Återställ skärmen när det är din tur att använda den igen . Detta måste ändras för att radera din väns information från minnet .

Hur Återställ Monitor


1 .
Stäng av bildskärmen och sätta en ren testning pinne , med locket på , i monitorn . Se till att den snäpper på plats innan du fortsätter.
2 .
Hitta "M " knappen på högra sidan av monitorn . Tryck på den och håll samtidigt som du slå på monitorn .
3 .
Titta efter skylten som talar om att ta bort pinnen och fortsätta att hålla " m "-knappen tills hela skärmen fylls med olika symboler .
4 .
Ta sticka ut på monitorn , och släpp "m " -knappen .
5 .
Sök "m" i nedre högra hörnet av test fönstret och två streck i övre vänstra hörnet. Om du ser dessa , då bildskärmen har framgångsrikt återställts.


Previous:nothing Next:Bradley metoden & graviditet kost

Relaterade artiklar


 • hur stödet tonåriga höjd tillväxt
 • hur man blir gravid - tips att tänka förr
 • hur avkoda socker spannmål
 • om Dr.
 • naturliga bioidentical hormonbehandling
 • Så för att lindra en tung period
 • behandlingar för reflux hos spädbarn
 • Hur man använder en manuell lyft enhet Hoyer
 • hur man kan slå blues idag
 • hur man kan bli av armarna lukt på ett naturligt sätt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com