hur man håller sig i form med ett hektiskt liv

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-26
Många människor är oroade med hur de kan hålla sig friska och samtidigt leva ett hektiskt liv. Underhåll av din hälsa är viktig för livskvaliteten både nu och i framtiden. För många människor är det nästan omöjligt att komma till gymmet 4 eller 5 gånger i veckan. Det är möjligt för en mycket upptagen person att ta enkla steg som kommer att garantera bättre kost och mer motion i personens liv

Du behöver:. .
Frys
Gryträtter.


1.
Välja att ta trapporna till kontoret istället för hissen. Om ditt kontor är på toppen av en skyskrapa, välja att gå upp tre eller fyra trappor och ta hissen resten av vägen. Individer som arbetar på ett kontor kan välja gå upp för trapporna till deras kontor istället för att vänta på hissen.
2.
Gå över kontoret för att tala med en person i stället för e-post eller ringer. Inte bara kommer du få mer motion, kan din begäran få omedelbar uppmärksamhet.
3.
Läs memon och brev på skrivbordet medan vandrade runt ditt kontor. Investera i ett headset för din telefon och gå runt på kontoret medan du talar. Högtalare telefoner kan också användas medan du går.
4.
Välj en parkeringsplats som inte är framför butiken när du handlar. Gå så snabbt du kan över parkeringsplatsen och utmana dig själv att avsluta och lämna butiken så fort som möjligt.
5.
Ta dig tid att springa och hoppa med dina barn i 20 minuter efter du kommer hem från jobbet. Barn har mycket tid och energi. De älskar det när en förälder kommer hem och tillbringar kvalitet, aktiv tid med dem.
6 .
Spendera tid som en familj förbereder hälsosamma måltider för veckan . Tillbringa en helg dag i månaden att göra förrätter och andra hälsosamma godsaker för familjen . Freeze dessa förrätter , så att de är redo att pop i ugnen när du behöver dem . Gör en stor sallad som kommer att pågå 3 eller 4 dagar för din familj. Ät denna sallad till lunch och middag . Lycklig familj minnen kan göras medan du arbetar tillsammans för ett hälsosamt liv.
7 .
köpa färsk frukt , fettsnål yoghurt , müsli och andra hälsosamma mellanmål för din familj . Ät dessa snacks istället för de som innehåller mycket fett och tomma kalorier.
8.
Begränsa din tid på restauranger. Portioner på restauranger är större än en hälsosam portion ska vara. Om du måste äta ute för företag, spara hälften av din måltid till senare. Undvik desserter som många av dem är feta och fulla av kalorier.


Previous:nothing Next:vad som gör vatten aerobics utöva nytta?

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar små gula piller
 • vad är en fysisk checkup?
 • hur man kan övervinna hindren för att äta för seniorer
 • hur man rengör ditt hem efter att ett fall av huvudlöss
 • hur man förbereder sig själv och hemmet för influensa säsong
 • Graviditet & antidepressiv medicin
 • menstruationscykeln och bensmärta
 • vad är orsakerna till andnöd & konstant gäspa?
 • smärtlindring inom cancervården
 • kan goda kolesterolet någonsin att bli för högt?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com