hur man håller unga medan bli gamla

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-28
Att slå 65 år varumärket är början på en ny början , en tid då man måste verkligen vara uppmärksamma på några viktiga fakta . Nya beteendemönster kan behöva utvecklas och möjliggör ett friktionsfritt inträde i nästa decennium . Och vilken underbar , rolig tid detta kan vara. Så ta upp din mentala checklista och låt oss räkna ut hur man håller unga och samtidigt få gamla

Du behöver : .
bra attityd


1
med . ett verkligt syfte för varje dag håller oss motiverade . Innan du sätter in på kvällen , planera nästa dags händelser i ditt sinne . Så när du vaknar på morgonen kan du ställa om att uppnå de mål som du redan har för dagen . Och dessa mål kan de uttömt alla vara så allvarliga som just nu med din advokat eller som lätt och uppfriskande som att städa huset eller ta en promenad i parken . En slutgiltig färdplan för dagens aktiviteter hjälper dig att stanna på rätt spår .
2 .
Ta väl hand om dig själv . Diet är viktigt och det finns många billiga sätt att bibehålla en hälsosam näringsintag . Din egen läkare kommer att peka dig i rätt riktning , bara om du gör det till en vana att be om hjälp . Få dig själv i " gott skick " kommer att klara ditt tänkande , stämma upp ditt inre motor och få dig jump- började andra viktiga saker .
3 .
arbete, för ersättning . Om du inte har en aktuell " jobb " , få en . Hellre än att ta en chin- ner attityd och tänka " . . . ingen vill anställa en person i min ålder " är rent strunt . Bara sätta händerna på dina axlar och pressar dig själv upp dörren! Det finns myriader av slots deltid öppna för människor i alla åldrar . Börja med att kontrollera med stad , stat och federala myndigheter som är specialiserade i att hitta möjligheter för pensionärer , det finns inga avgifter för sina tjänster . Förvandla en hobby till ett deltidsarbete . Jobbar någonstans nattskift ! Få ord ut att du är i marknaden för sysselsättningen genom att besöka med människor du känner , även dina tidigare arbetsgivare. Om du hittar något du gillar och det är bara ett par timmar i veckan , ta den . Det kan snart blomma i en mer betydande ställning .
4 .
Ta dig tid att träna. Oavsett om du gillar skonsamma aktiviteter som promenader , simning , cykel-ridning eller något annat, som någon tid avsätts varje dag för att göra något du verkligen gillar. Och gör det på regelbunden basis . Om vädret är dåligt , träna inomhus . Inga ursäkter. Många sport och /eller ledande center tillhandahåller träningsprogram som antingen är gratis för pensionärer eller erbjuds till reducerat pris . Gör det till en vana att utöva minst 45 sammanhängande minuter om dagen , varje dag .
5 .
Lär dig att njuta av att ha roligt genom att utöva din hjärna . Arbetet med några kors ord pussel , sudoku eller andra spel gjort med papper och penna . Tillbringa tid nu med familj och vänner på internet och dela tankar , idéer och bilder . Om tid och ekonomi tillåter , besök med representanter på närmaste community college , du kan hitta dig själv registrerar dig för en av de hundratals klasser de erbjuder
6
Ge något av dig själv till . andra . Vilken underbar känsla det är att kunna " ge " . Och det viktigaste någon av oss har är förmågan att ge av oss själva . Så hur inställningen lite tid åt sidan , varje vecka för att volontär på ett äldre centrum , sjukhus eller vårdhem ? Om du har en bil , kanske kan ni leverera en måltid eller två till dem som tyvärr inte laga sin egen mat . Även hjälpa till en förskola eller en hjälporganisation , kommer att göra stor skillnad för någon . Och vet du din hjälp varmt uppskattas .
7 .
Seeing åren hastigheten genom kan få dig på humör för att planera din nästa årtionde . Tiden går , saker förändras , människor förändras, ändrar du även dig själv . Men den springande punkten är att allt beror på dig och ingen annan . Med sunt förnuft , en liten tanke och en bra attityd , du har upptäckt hur man kan hålla unga under uppväxten gammal .

tips och varningar


 • ett steg . steg plan med realistiska mål
 • börja nu , för att uppnå dessa mål
 • artikel Text : . Copyright u00A9 202C Ted Atoka , Alla rättigheter reserverade


 • Previous:nothing Next:hur man använder basala temperaturer för att skapa ägglossning kalendrar

  Relaterade artiklar


 • hur man kan jämföra antihistaminer av kostnaden & biverkningar
 • Hur lång tid efter en period kan du bli gravid?
 • hur man kan sänka blodtrycket med sängliggande
 • hur till göra min mage stopp morrande
 • Vilka är orsakerna till för tidig födsel?
 • vad är ett allergen?
 • är metamucil säkert ?
 • allergen barriär tvätt skötselråd
 • alternativa behandlingar för ocd
 • hur man dödar löss på mjuka underlag
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com