hur man kan stoppa och förstå känslomässigt ätande

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-27
Vet du när du hur man stoppar emotionell äta? Är du frustrerad eftersom du vet att du inte kan sluta emotionell äta? Du kanske vet att du känner dig känslomässigt obehag men du kanske inte tillåter dig själv att uppleva dem.

Du kanske upptäcker att du när du känner dig obekväm sensationer din automatiska reaktion är att använda känslomässiga ätande för att lugna dig själv.

Vissa människor har svårt att räkna ut vilka känslor de feeling. Others försöker undvika känslor till varje pris. Den största orsaken till känslomässigt ätande är att känslor anses dålig och äta är en idealisk metod skatteundandragande.

Innebörden av känslor kan vara mycket olika beroende på tidigare erfarenheter med dem
1 .
Anser du det dåligt att uppleva känslor och känslor
Tycker du det är svårt att sluta känslomässigt ätande eftersom du har en tro känslor och känslor är dåligt eftersom de är anslutna till självdestruktivt eller våldsamt beteende mot andra .

När en person har haft svåra upplevelser som barn , de ofta blir rädda för att känna till mycket känslor eftersom det ofta deras förflutna minnen eller upplevelser kan vara av vuxna omkring dem att förlora kontrollen på grund av känsloutbrott eller blir orörlig med depression .

Minnen av våldsamt beteende eller fruktansvärda utbrott kan förknippas med känsla livrädd och få fäst sig vid tanken att om man känner sig arg eller ledsen något hemskt ska hända . För att klara detta stänger ner eller medicinering kan vara överlevnad . Vissa barn lär sig det ögonblick de börjar känna obehaget av en känsla att de måste stänga av den . Ofta människor vänder sig till mat för att lindra eller domnade ut dessa känslor .
2 .
skilja känslor från Behavior

Folk brukar försöka undvika känslor eftersom känslor kan orsaka en att känna sig väldigt obekväm . Du kan associera tidigare beteende med känslor . Känslor kan utlösa minnen av skräckinjagande eller skrämmande beteende och förlust av kontroll .

att försöka stoppa känslomässigt ätande är det viktigt att börja skilja känslor från beteendet . Om man är i stånd att hantera känslor när de uppstår de är mindre benägna att undertrycka känslor och tappa kontrollen på grund av att känslor blir överväldigande. För att skilja känslor från beteendet man måste börja känna igen när de känner vissa känslor . Ibland ett diagram som visar känslor kan vara till hjälp .
3 .
En viktig del som hjälper en Stop Emotional äta innebär att erkänna dina känslor . Detta kan vara mycket främmande koncept om du inte använder för att hantera dina känslor . En teknik som kan hjälpa är att när du går igenom din dag kan du märker känslor som du kanske känner . En annan teknik som skulle kunna vara användbart är att när du känner ett sug för särskilda livsmedel , kontrollera om du är hungrig , om inte se om du tänker på en tanke eller känsla . Detta är en tid du kan pausa för att se vad som händer känslomässigt . Om du kan skriva ner dem kommer du förmodligen se ett mönster .
4 .
dåliga nyheter om känslor är att de är uncontrollable. This är ett stort hinder för att stoppa känslomässigt ätande . De är mycket olika från logik . De är vettiga i ett känslomässigt sätt som är ofta är okända för us. They komma , de går och bär på ett brett spektrum av erfarenheter en del trevliga en del otrevliga några förödande .

Känslor kan flytta oss uppåt eller nedåt , beroende på vem eller vad vi reagerar på .

Vi har ord för att beskriva vår inre känsla experiences. Some av dessa är glad, ledsen , arg , sårad , upprörd, deprimerad , frustrerad , orolig , liksom många andra
5 .
resa till Stop känslomässigt ätande kan flytta fram emot som man kan acceptera att känslor är en del av mänsklig erfarenhet. Vi kan uppleva dem och återhämta sig.

Många människor blir rädda för att en obehaglig känsla aldrig tar slut . Men oftast går vi igenom en känsla och är bättre kunna hantera situationer . Om vi vet att vi kan rida ut känslan och vet att vi kommer att återhämta sig , förhoppningsvis , kommer behovet av att undvika minska och behovet av att använda mat för att blockera ut thesefeelings kommer att avta .
6 .
I hjälper oss att förstå oss själva snarare än att tänka på känslor som fiender de verkligen kan vara våra vänner . De berättar vilka vi är genom sin energi och flöde och av deras förhållande till när vi gör alltför mycket av ourexperience av överväldiga . Känslor kan befria oss från spänning förstått .

Ångest kan vara en primär eller sekundär känsla . Som en primär känsla av att det kan hjälpa dig att se något du fruktar . Som en sekundär känsla det kan vara en täckmantel för en svårare känsla av att du kanske beexperience . Ofta är dessa känslor är ilska eller sorg . Vi fruktar ofta varit ur kontroll .

När vi känner ilska kan det innebära att en situation inte är rätt för you. Paying uppmärksamhet ilska och saker som inte är rätt för dig kan hjälpa dig att sätta gränser och /eller välja andra alternativ som kan hjälpa reduceemotional äta . Känslor kan hjälpa oss decelop och utöka vår förståelse av oss själva och vår interaktion med andra .


Previous:nothing Next:hur naturligt och enkelt stoppa snarkning

Relaterade artiklar


 • Vilka är de behandlingsmetoder för barn Gerd?
 • hur man kan beräkna barns BMI
 • Hur lång tid innan ägglossningen efter utlösa hCG ?
 • hur man känner för en förstorad lever
 • klimakteriet & GI problem
 • över disk medicin för att hjälpa till med klimakteriet
 • vad man ska göra för en feber blister under graviditeten
 • sen fysisk utveckling i tonåren
 • kan man bli gravid även ammar?
 • hur man har ett liv efter pensioneringen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com