kolon rensningen dricka för koloskopi

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-02
En koloskopi är ett förfarande som används för att undersöka insidan av tjocktarm. Tjocktarmen och ändtarmen, de två största delarna av tjocktarmen, kontrolleras för tecken på sjukdom (cancer i tjocktarmen) och inflammerad vävnad eller blödning. De är också kontrolleras för sår och tumörer. Någon får en koloskopi efter att ha problem med oförklarlig viktminskning, förändring av vanor avföring, blödning från anus och smärta i buken

Förberedelser för Koloskopi

När en läkare beslutar en koloskopi är lämplig, kommer han att be dig att förbereda för förfarandet. Ett kolon-rensningen dricka eller tarm prep, kommer att föreslås för att rensa ut i tjocktarmen av fast avfall. Detta kommer att göra det lättare för läkaren att undersöka insidan av tjocktarmen under koloskopi. Vanligtvis kommer läkaren att sätta dig på en klar flytande diet i upp till tre dagar före koloskopi. Ett lavemang eller laxermedel lösning kan förskrivas för natten innan utnämningen att spola kvarvarande avfall från matsmältningssystemet.

Kolon Rensningen-Drink

Flera drycker och flytande ämnen är acceptabla innan koloskopi, inklusive vatten, vanligt kaffe eller te, fettfri buljong, massa-fri juice och sportdrycker.

Gör en kolon-rensningen dricka för att ta bort avfall från tjocktarmen . Pressa färsk citronsaft i en kopp och stam att undanröja eventuella massa eller frön . Tillsätt vatten till koppen . Använd saften från en kvarts citron per kopp vatten . Strö i 1 tsk . Epsom salter och rör om . Citronsaft och vatten hjälper spola överskott avfall för kroppen medan Epsom salt fungerar som en milt laxerande . I stället för citronsaft , prova lime , apelsin , grapefrukt eller någon annan citrusfrukt . Använd kallt eller rumsvarmt vatten , men du kan få bättre resultat med varmt vatten. Varmt vatten kommer att hjälpa EPSOMSALT löses lättare. Det kommer också att expandera i magen från värmen och hjälper dig att känna mindre hungrig, eftersom du inte kommer att kunna äta fast föda.

Din läkare kommer sannolikt att förskriva en laxerande eller kolon-rensningen dricka. Du kan dricka citron, vatten och Epsom salt kolon-rensningen dryck utöver vad läkaren prescibes. Diskutera detta kolon-rensningen drink med din läkare eftersom han kan tyda det inte är nödvändigt, utöver vad som föreskrivs.

Previous:nothing Next:hur man kan föra din HDL som är högre

Relaterade artiklar


 • hur is ömma muskler
 • stetoskop diagnos
 • hur man kan planera primärvården
 • actifed kyla och allergi säkerhet under graviditet
 • hur man identifierar piller korrekt
 • hur man dödar parasiter med väteperoxid
 • akupressur för att starta sammandragningar
 • Vilka är orsakerna till olovlig menstral cykel ?
 • Vilka är de behandlingar för kronisk endometrit?
 • hur man gör hjärt med dina barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com