kran ultraljud luftfuktare instruktioner

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-07
Crane Ultrasonic luftfuktare som inte bara ger fördelar för hälsan, men på grund av deras olika nyckfull exteriörer, de lyser upp ett barns rum. Crane Luftfuktare är enkla att använda och underhålla så länge du vet hur enheten fungerar. Tillsammans med funktion, måste du underhålla och rengöra din kran Ultrasonic luftfuktare på veckobasis

Du behöver:
fiber rik mat
. Mycket vätska.
En Fiber Supplement.

församlingen

Till att börja monteringen, demontera vattentanken från kroppen av luftfuktare. På botten av vattentanken, leta reda på skruvlocket locket och skruva. När du har tagit bort locket, fyll tanken med vatten genom att placera under en diskbänk blandare. Använd kallt vatten och undvika överfyllning. Returnera Cap till sina uttag och dra åt. Vänd tanken över och försiktigt placera tanken på toppen av luftfuktare kroppen. Kontrollera att du har vattenbehållaren på rätt på kroppen. Om tanken är glänt eller verkar sitta "i sidled," du har inte rätt monterad tanken på luftfuktare kroppen. Ta bort tanken och flytta .

Drift

Placera enheten på en upphöjd yta som är plant och utom räckhåll för direkt solljus .

Anslut produkten till en tillgänglig eluttag och vänder på strömbrytaren i läge ON . När du slår på luftfuktare kommer strömindikatorn lyser rött . Låt luftfuktaren att mäta mängden vatten i tanken . När luftfuktaren ser till att tillräckligt med vatten finns i tanken , blinkar lampan grönt .

När makten blir grönt , kommer luftfuktaren börja släppa dimma . Använd utgången ratten regulator för att styra hur mycket dimma luftfuktaren avfyrar . Se till att luftfuktare är utvisa dimman upp och ut . Placering dimman för högt kan orsaka dimman samlas på luftfuktaren istället för befuktning luften . Ställ inte luftfuktaren för fansen som fläkten kommer att driva fuktigheten nedåt .

Rengöring

För att rengöra befuktare, koppla ur apparaten och ta bort vattentanken . Töm vattentanken och använd en mjuk , torr trasa för att torka av luftfuktare kroppen . Om du använder din enhet i ett område med hårt vatten , kan kalkavlagringar visas . För att ta bort kalk , fukta en trasa med ättika och torka försiktigt ner enheten förrän du har tagit bort alla kalkavlagringar . Ställ aldrig luftfuktaren kroppen under en rinnande vattenkran eller doppas i vatten .

Du bör rengöra enheten en gång i veckan . Låt alltid luftfuktaren torka helt innan du ansluter enheten tillbaka till eluttaget.

Previous:nothing Next:hur man minimerar värmevallningar

Relaterade artiklar


 • säkerhet Premarin grädde
 • hur man kan förhindra sura uppstötningar i en baby
 • Vilka är de behandlingar för kronisk cervicit ?
 • hur man donera moderkakan navelsträngsblod
 • vikten av kost & fitness för barn
 • rädsla för regn hos barn
 • olivolja huvudlöss behandling
 • vad är skillnaden mellan amoxicillin & Spektramox ?
 • medicinering för springmask
 • vad man ska använda om Finacea inte fungerar för rosacea
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com