övningar för att minska bensvullnad

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-24
När överdriven vätska ansamlas i benen , svullnad kan förekomma . När en person tar bort hennes strumpor och meddelanden ett indrag från elastiska , detta eftersom hennes fötter och /eller fotleder har svullna under tiden hon bar strumpor . Detta är relativt normalt och händer alla någon gång . För vissa människor kan svullnad vara ett alltför stort och farligt problem

Svullnad Förebyggande

förebygga är alltid bättre än att försöka vända ett problem senare . Förstå vad som orsakar svullnad kan hjälpa dig bättre att förhindra att det inträffar i första hand. Dricker för många negativa vätskor kan orsaka svullnad . Vatten är en positiv vätska att dricka och kommer att befria kroppen av överflödigt vatten , men sockrade läskedrycker och juice kan orsaka överdriven svullnad uppstå . Sitter i samma ställning under längre perioder kan också orsaka svullnad , så om du arbetar där du måste sitta i samma ställning för fyra eller fler timmar åt gången , att du skall få upp var och en till två timmar för minst 10 till 15 minuter varje gång och flytta runt .

Raised Benträning

Detta gammaldags ben-styrkeövningar kan verka som det kommer inte att göra mycket, men det kan bidra till att minska ödem . Enligt medicinkliniken vid Cleveland Clinic , uppvuxen benövningar är det bästa receptet för äldre personer som upplever svullnad .

Övriga benövningar

Svullnad inte alltid bero på alla , men vissa människor upplever svullnad under graviditeten , sjukdom eller klimakteriet . De kan också uppleva svullnad när de är äldre . Prova att sitta på golvet med benen utsträckta ut framför dig . Böj ett av benen , sätta vristen från det böjda benet över motsatt knä . Dra denna lår till motsatt sida och håll i 30 sekunder eller längre , om du kan göra det. Andas djupt och alternerande sidor . Denna övning kan hjälpa till med vätskeansamling.

Bara gå i allmänhet kommer att hjälpa också . Ta en 10 eller 15 minuters promenad minst en gång om dagen , men upp till tre gånger om dagen , för att få blodet i omlopp och hjälp med svullnad och inflammation. Drick mycket vätska ( vatten och te är bra val ) och undvika att äta salt mat .

Previous:nothing Next:Hur lång tid tar det preventivmedel att balansera hormoner ?

Relaterade artiklar


 • Du kan dricka vatten under fastan för ett blodprov?
 • hur man byter recept linser
 • riktningar för hormon kräm
 • vad är skillnaden i impotens & erektil dysfunktion?
 • hem rättsmedel för att starta arbete
 • define surrogatmamma
 • hur det ska genomföras en alkoholism ingripande
 • pre-op förfaranden för gastric bypass
 • glycerin vs glycerol
 • pristiq för klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com