steg för start vikt maskiner

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-18
Om du är ny på tränar på vikt maskiner, vill du inte att överanstränga dig. Du kan skada dig själv om du försöker övningar som är alltför påfrestande i början. Dessutom kan det hindra dig till den punkt att sluta. Enligt American Academy of ortopediska kirurger, det bästa sättet att påbörjar ett motionsprogram är långsam och stadig. De föreslår du komma med en fungerande plan som kommer att få dig från stillasittande till aktiv

Styrketräning Plan

Circuit styrketräning är en populär träningsmetod. Du kommer att kunna stärka alla stora muskelgrupper på det sättet, enligt FitDay. com. Genom att använda olika vikt maskiner, kommer du att kunna arbeta dina quadriceps, hamstrings, biceps, triceps, abs och gluts. Maskiner kommer att ge dig de bästa resultat på kort tid. Enligt FitDay. com, är nyckeln till styrketräning för att göra en uppsättning av varje övning och sedan upprepa.

Det första du bör göra på en ny maskin är att justera så den passar din storlek. Om inte , kan du använda felaktig form medan du tränar . Det brukar instruktioner på varje maskin som visar hur du ställer in den . Om inte , be om hjälp .

Nästa , du vill börja med en lätt vikt . Du kan lägga till mer om du tycker det är för lätt. Men om du börjar med inställningen för hög , kan du skadar dig . Du kanske vill göra en anteckningsbok och skriva ner vilken vikt du använder på varje maskin att spara tid på din nästa session .

Efter att du har tränat ett tag och tror att du har uppnått en platå , FitDay . com föreslår att du ändrar maskiner. Mer än en typ av maskin kan träna samma muskelgrupp. Genom att ändra maskiner, kan du komma över platån.

Vila mellan pass

Du behöver vila dina muskler dagen efter styrketräning, enligt FitDay. com. Detta är ett mycket viktigt steg eftersom det gör att dina muskler för att stärka och återuppbygga. Om du vill utöva dagen efter att du använt vikter, är någon typ av cardio ett bra val.

Previous:nothing Next:hur man kan bli barn av parasiter

Relaterade artiklar


 • Hur får man en bra dag sömn
 • när man ska ringa läkaren i första trimestern
 • förstorade njurar hos barn
 • hur rengöra ditt barns kolon
 • nasal användning av aloe
 • hur man skriver en medicinsk release brev
 • Vad är otic migrän?
 • hur lätt förkylningssymptom för spädbarn och småbarn
 • barn med Crohns sjukdom kost
 • hem botemedel mot hemorrojder på en gravid kvinna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com