växtbaserade behandlingar för hudcancer

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-02
Hudcancer är den vanligaste formen av cancer i USA , enligt National Institute of Health (NIH ) . Vem som helst kan få hudcancer , enligt NIH , men det är vanligare i ljushyad människor, de som har en familjehistoria av hudcancer och de som har skadat sin hud mot överexponering för solen. Det finns dock flera vanliga örter som visat skyddande förmåga mot hudcancer och minst en ört som har använts av alternativa utövare att ta bort hudtumörer .

Du behöver :
Kolesterol test

grönt te

Grönt te är en dryck från Asien som har blivit en populär världen över hälso fenomen grund av sina många verifierade hälsofördelar . Men de välgörande egenskaperna hos grönt te kan gå längre än bara dricka och det kan vara en av de mest effektiva naturliga protectants mot hudcancer när medlet appliceras direkt på huden . I en studie publicerad i tidskriften " Karcinogenicitet " i februari 2001 ansökte forskare en förening som isolerats från grönt te kallas epigallocatechin -3-gallate ( EGCG) på huden på människor innan exponering för UV- ljus . De fann att EGCG förening kunde hämma inflammation i samband med UV-exponering samt minskad flera skadliga ämnen som produceras som svar på UV- exponering, t. ex. väteperoxid . Andra studier , till exempel som publicerats i tidskriften " Cancer Research "1992 har funnit att bara lägga grönt te till dricksvatten hämmade bildningen hudtumör hos möss som exponerats för UV- strålning . Grönt te är allmänt tillgänglig och ny hud produkter som innehåller grönt te-extrakt , som lotioner och krämer , blir populär i många naturliga kosmetiska butiker .

Gurkmeja

Gurkmeja är en av de mest använda kryddorna i det indiska köket och förmedlar sin ljusa gula färg och jordig smak till curryrätter och soppor . I en studie publicerad i tidskriften " Nutrition and Cancer " 1992, fann forskare att en kost som innehöll 2 procent gurkmeja kunde undertrycka hudtumörer hos möss som behandlades med kemikalier på huden för att framkalla cancer . Gurkmeja är mycket lätt tillgängliga på de flesta stormarknader på kryddhylla och det finns en mängd olika kosttillskott företag som gör och marknadsför produkter gurkmeja som har standardiserats för att innehålla höga halter av de mest aktiva ingredienserna .

Bloodroot

Bloodroot är en ört som växer naturligt i Nordamerika och har använts av många slätter stammar för att behandla en mängd olika villkor . I det 20th århundradet , pastor gjorda av bloodroot och andra ingredienser som ofta används av icke traditionella hälso-och sjukvårdspersonalen att ta bort tumörer hudcancer direkt från huden . Enligt Dr Andrew Weil , en välkänd auktoritet på naturlig hälsa är bloodroot klistra effektiv på att ta bort födelsemärken och taggar hud men är fortfarande kontroversiellt i att ta bort utväxter hudcancer . Dock nämner han att bloodroot pastor har använts av konventionella läkare att kunna ta bort cancerceller utväxter . Bloodroot produkter som är utformade för att ta bort hudcancer finns fortfarande tillgängliga över Internet, men bör användas med försiktighet om alls .

Previous:nothing Next:är en öroninfektion smittsamt?

Relaterade artiklar


 • det snabbaste sättet att komma i form
 • vad är ett hem botemedel mot beroende av cigaretter?
 • hur man kan stoppa barn från sova på mage
 • vikten av kost & fitness för barn
 • morgonen efter-piller effekt på fertiliteten
 • örter och kryddor för att undvika under graviditeten
 • hur stor en käpp
 • hur till göra min mage stopp morrande
 • Vad gör en transvaginalt ultraljud show?
 • hur lätt klimakteriet symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com