vad man ska ta en migrän medan warfarin

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-22
Warfarin, även känd som Waran , är en blod tunnare används för att minska bildningen av blodproppar . Det är oftast används för att förebygga hjärtinfarkt och stroke , men det är ibland används för att behandla andra villkor . Warfarin kan göra vissa villkor, såsom anemi och magsår , värre

Undvika Tylenol , acetylsalicylsyra och NSAID

Tylenol bör acetylsalicylsyra och icke- steroida antiinflammatoriska läkemedel vanligen undvikas tillsammans med Waran , eftersom Warfarin är redan ett blodförtunnande och dessa droger också blodförtunnande .

Warfarin interagerar också negativt med många tillägg , såsom vitlök kapslar , dong quai , ginseng och johannesört . Aldrig börja eller sluta en drog-över disk eller föreskrivs-eller komplettera utan att först tala med din läkare eller apotekspersonal.

En del läkare kommer att tillåta patienten att ta en liten dos av Tylenol , men detta bör endast ske under läkare rekommendation .

Imitrex

Imitrex är ofta förskrivs till patienter som ofta får migrän huvudvärk . Imitrex inte bara fungerar genom att minska blodkärlen i hjärnan men den fungerar också genom att minska andra symptom som vanligen förknippas med migrän , såsom illamående och känslighet för ljus och ljud . Imitrex och nässpray används ofta i kombination för att behandla migrän .

Ett problem med Imitrex är att det kan orsaka stroke eller hjärtat bifoga , så det faktum att Warfarin kan förhindra hjärtinfarkt och stroke är ett plus . Varken Imitrex eller warfarin blanda väl med anti-depressiva medel .

Hydrocodone

Hydrocodone eller Vicodin , är ibland ut och warfarin används också ibland som ett smärtstillande för migrän . Återigen , vissa människor har möjlighet att ta de två tillsammans utan att några negativa interaktion , dock tar alltid receptbelagda och receptfria läkemedel enligt anvisningar från läkare . För patienter som har frågor om sina mediciner och inte kan nå sin läkare eller hälso-och sjukvård leverantören, bör de talar till en farmaceut om samspelet .

Previous:nothing Next:Inkubationstiden för EPIDEMISK BINDHINNEINFLAMMATION hos barn

Relaterade artiklar


 • vad är skillnaden mellan akut sinuit och en vanlig förkylning?
 • hur du väljer en äggdonator
 • Vilka tjänster erbjuder en fertilitet specialist ?
 • hur man ska tolka hCG nivåer
 • hur man avvärja influensa
 • vad hjälper äldre kvinnor med muntorrhet?
 • vad är orsakerna till klubben fötter hos barn?
 • Hur man använder en manuell lyft enhet Hoyer
 • hur man ska leva förbi din 90-talet
 • vad som anses vara hög feber hos spädbarn?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com