Vilka är fördelarna med kanel olja ?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-11
Kanel olja är en mångsidig eterisk olja känd för sina hälsofördelar, och används ofta i hushållet för mat förbättring, rengöring och skadedjursbekämpning. Det har använts traditionellt i tusentals år och fortsätter att vara värdefulla och effektiva idag

Läkemedel

kanel olja är en kraftfull antioxidant, rik på viktiga mineraler. Dess otaliga helande egenskaper har sänkt blodtryck och blodsocker nivåer, med tanke på immunförsvar och förbättrad aptit, liksom ökad cirkulation och hindrade tidigt åldrande. Dess kramplösande och smärtstillande egenskaper lindra matsmältningsbesvär och intestinal spasmer, illamående, flatulens, diarré och reumatism och andra gemensamma-relaterad smärta.

Antibakteriell, svampdödande, antiseptiska och antimikrobiella egenskaper kanel olja kan hjälpa till att bekämpa och förebygga förkylning, influensa, infektioner och sjukdomar. Kanel olja är också en naturlig afrodisiakum som ökar sexuell potens och lindrar stress.

Matlagning

Även om det inte näringsvärde, är kanel olja som används mest i köket och livsmedelsindustrin för att öka smaker i bageriprodukter, drycker, tuggummi och godis. Det är också som ett alternativ konserveringsmedel (tänk på de gamla balsameringsörter ! ) och FDA-godkända livsmedelstillsatser.

Insektsmedel

Kanel olja ökar i popularitet som ett miljövänligt insekticid som kan döda mygglarver , i motsats till de neurotoxiska kemiska DEET . Det är också effektivt vid repellerande löss , myror , loppor fästingar och andra skadedjur .

Hushållens

Eftersom kanel har en söt och kryddig doft , är det ofta används gemensamt hushållsprodukter , inklusive kosmetika, tvål , lotioner, krämer, rengöringsmedel , ljus och luftfräschare.

varningar

Kanel olja är potent , så det måste vara kraftigt utspädd eller kan irritera huden och nässlemhinnan . Även trygg med barn och husdjur bör användningen skall övervakas och undvikas under graviditet.

Previous:nothing Next:vad renare ska jag använda för att döda skabb?

Relaterade artiklar


 • hur man sköter om en urinkateter
 • Vilka är de behandlingar för löss angrepp?
 • hur platta du buken efter en C-sektionen
 • hur en första förbandslåda
 • Silagra säkerhet
 • vad är reproduktiv hälsa ?
 • hur man får fågelfrö ur ett hörselgången
 • rensar upp en rinnande näsa
 • hur lätt influensaliknande symtom
 • hur man kan bota förkylning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com