aluminium kontra rostfritt stål vattenflaskor

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-13
Mer än någonsin tidigare , människor vänder sig till vatten som en hälsosam alternativ till läsk , socker juice , och även drinkar kost och sodavatten . Buteljerat vatten kan vara dyrt att ständigt köpa , finns så många konsumenter som köper aluminium eller rostfritt stål flaskor vatten istället . bör

Metal flaskor av någon sort inte användas för sura drycker . De flesta människor använder korrekt dem endast för vatten . När du köper en flaska vatten , vilket är rätt val ? Är en bättre än den andra ? Det är frågor som ska utvärderas innan du köper .

Varför Återanvändbara vattenflaskor

Återanvändbara vattenflaskor gör det möjligt för dig att spara pengar och använda ditt eget filtrerat eller vanligt kranvatten att dricka snarare än att ständigt behöva köpa buteljerat vatten . A 2001 studie hänvisas i USA Today visar att kommersiellt buteljerat vatten var inte nyttigare än vanlig kranvatten . Därför vore det rimligt att få en återanvändbar vattenflaska och fyll den med ditt eget kranvatten .

återanvändbar flaska Alternativ

finns flera alternativ bör du tänka på när man köper en återanvändbar vattenflaska . Först några människor köper plasten typerna eftersom de är billigare . Problemet med detta är att många plastflaskor kan släppa BPA , ett potentiellt skadliga kemiska , enligt en 2008 Artikel i Science Daily.

Andra alternativ skulle vara antingen en aluminium eller rostfritt stål vattenflaska för att undvika att BPA eventuellt släpps ut i ditt dricksvatten .

Aluminium vattenflaskor

aluminium flaskor har fördelen vara lättare än rostfritt stål flaskor . De är tillverkade av välkända företag som SIGG , och finns i många attraktiv design . Aluminium flaskorna är dyrare än rostfritt stål flaskor .

När det gäller säkerhet , måste aluminium flaskor vara klädda i syfte att förhindra att metallen från urlakning i vattnet , vilket kan vara skadligt och även orsaka en metallisk smak . Oavsett företaget tillverkar flaskor bör testa dem för att se om fodret är effektiv .

Stainless Steel vattenflaskor

Rostfritt stål vattenflaskor är billigare än aluminium alternativet . De är tyngre och är inte tillgängliga på så många stilfull design . Dock är rostfritt stål mycket säker vilket bevisas av det faktum att de flesta daglig användning porslin och grytor är tillverkad av stål . Stål vattenflaskor behöver inte vara fodrade för att förhindra att metallen läcker ut i vattnet eftersom rostfritt stål inte läcker .

Vad är bäst

Båda är bra alternativ . Om du letar efter lätta vattenflaskor eller söta mönster för dina barn , kommer du föredrar förmodligen flaskorna aluminium vattnet . Å andra sidan , om du söker det yttersta i utan kemikalier säkerhet , kanske du vill köpa ett rostfritt stål flaska vatten . Vad du än väljer är det klokt att köpa ett par så att du alltid har en vattenflaska ren och tillgängliga.

Previous:nothing Next:hur man kontrollerar lårbensartären

Relaterade artiklar


 • hur man läka brännskador på huden
 • Hur man använder en HoMedics bp maskin
 • Fakta om rökavvänjning
 • hur man gör en modell av ögat
 • hur man håller från att få en tjock mage under klimakteriet
 • hur man kan föra en feber nere hos spädbarn
 • Vilka faror över förlängd användning kontakter ?
 • det snabbaste sättet att komma i form
 • Definitionen av diagnostiska tester
 • hur man dödar springmask ägg
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com