dåliga reaktioner med Botox injektioner för migrän

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-25
Ursprungligen tänkt som en kosmetisk förfarande, Botox injektioner att bli en behandling för migrän . De som har drabbats av bultande , bultande smärta av en migrän och kände sjukdom som åtföljer dessa försvagande huvudvärk är ivriga att prova nästan alla alternativ för att lindra sina plågor .

Trots att många nya migrän läkemedel finns tillgängliga , Botox är en behandling av valet för fler och fler individer som har råd med detta alternativ . Det kan vara effektiv vid behandling av migrän , men det finns några dåliga reaktioner på Botox injektioner som du bör titta efter .

Vad Botox

Botox eller botulinum toxin A är faktiskt härstammar från de bakterier som orsakar den typ av matförgiftning som kallas botulism . Det har använts sedan 1992 i en utspädd form som en kosmetisk behandling för att förebygga rynkor i pannan mellan ögonbrynen , samt rynka pannan linjer. Som anges på MedlinePlus-USA: s regering för hälsoinformation hemsida-det är också används för behandling av svår underarm svettning , okontrollerbara blinkande och dåligt ögon .

Hur Botox fungerar

MedlinePlus bekräftar att Botox injektioner arbetet med att behandla rynkor och andra villkor genom att försvaga eller förlamande vissa muskler . Den fungerar också genom att blockera vissa nerver . För de flesta förhållanden kommer effekterna av en Botox injektionen senaste tre till fyra månader.

Botox för migrän

I en studie som utförts av forskare vid University of California -Los Angeles och citerade på migrän webbplats om forskning , migrän . org , sade 51 procent av 96 migrän patienter som behandlats med Botox att deras migrän smärta helt hade förbättrats.

En liknande studie utförd av University of Michigan , och även målet om migraines. org , visat att en injektion av Botox minskade frekvensen och svårighetsgraden av migrän smärta i tre månader . I University of Michigan studien bestod injektion av 25 enheter injiceras i panna, pannan och sidan av huvudet av migrän patienten .

FDA godkännande Även Botox är godkänt av FDA för andra ändamål , som av 202C Botox har ännu inte godkänts av FDA för behandling av migrän . Men eftersom FDA-godkända läkemedel kan användas för andra ändamål , Wall Street Journal anger att i september 202C fanns det redan en betydande marknad för Botox som en migränbehandling . FDA-godkännande förväntas så tidigt som 2011 och kommer att lägga till en förbättrad försäkring ersättning .

dåliga reaktioner

Migraines. org hänvisas hängande ögonlock som en potentiellt dålig reaktion specifikt relaterade till användningen av Botox för migrän . Den Botox information webbplats , listor botoxinjectionsguide. com en mängd dålig reaktioner som kan uppstå från behandling med Botox . Inkluderat är influensaliknande symtom , luftvägsinfektioner , illamående och huvudvärk .

Vid injektionsstället , om du får Botox kan du uppleva blåmärken , muskelsvaghet eller blödning . De som får Botox för migrän kanske vill ta dessa biverkningar beaktas innan du försöker Botox .

fallstudie för Reaktioner

En September 2009 berättelsen i Philadelphia Inquirer krönika resan av en kronisk migrän lidande försöker Botox hjälpa till att lindra hennes tillstånd . Den goda nyheten är att behandlingen arbetat för att lindra sin migrän .

Å andra sidan fick kvinnan märker några dåliga reaktioner till Botox såsom hennes vänstra ögonbrynet hängande lite , svullna injektionsställen , utmattning för ungefär en dag och lätt blåmärken . Eftersom hon upplevde befrielse från hennes migrän , större än nyttan några dåliga reaktioner eller biverkningar.

Previous:nothing Next:Vad händer med en mans testosteron när han blir äldre ?

Relaterade artiklar


 • hur man läser en cbc testresultat
 • förlust av lukt & Parkinsons sjukdom
 • Vilka är fördelarna med citron vatten?
 • överdriven svettning huvudet på barn
 • löständer vs rotfyllning
 • Hur identifiera klimakteriet
 • historia pediatrc omvårdnad
 • hem rättsmedel för dammborttagning
 • hur är rundmaskar sprids till människor?
 • naturläkemedel mot PCOS
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com