elektrisk cigarett säkerhet

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-24
Elektriska cigaretter som marknadsförs och säljs som ett alternativ till rökning riktiga cigaretter. De sägs, av tillverkarna, ha mycket mindre kemikalier, och möjligen bidra till att sluta röka. Här är några fakta om elektriska cigaretter som hjälper dig att avgöra om de kan vara ett säkert alternativ för dig

Ingredienser

Elektroniska cigaretter får inte innehålla så många kemikalier och föroreningar som sin traditionella motsvarighet, men enligt U. S. FDA, den innehåller några cancerframkallande och andra giftiga kemikalier som till exempel en ingrediens som används för att göra kylarvätska, dietylenglykol och nikotin.

Funktion

Det finns ingen rök när du använder en elektronisk cigarett, utan snarare ett ångtryck som inhaleras av användaren. Det finns nästan ingen lukt till andra runt omkring, och inga farliga passiv rökning, så i teorin kan det vara säkrare för andra som är i samma rum med rökare än traditionella cigaretter är.

Teorier /Spekulationer

FDA rapporterar att det finns en oro över mer av ett beroende av nikotin med elektriska cigaretter hos yngre människor eftersom de är lätt tillgängliga att köpa och använda utan varningar som Surgeon General's varning på alla traditionella cigaretter.

Fördelar

Om elektroniska cigaretter används som ett substitut för traditionella cigaretter som ett sätt att sluta gradvis , kan det fungera som någon sluta röka stöd skulle , om personen som använder den är fast besluten att fortsätta skära ned och sluta . Om inte , kan de bli bara ännu en beroende för den som använder dem .

Slutsats

Elektroniska cigaretter kan vara ett bättre val än traditionella cigaretter , men det finns fortfarande risk för missbruk och hälsoproblem på grund av giftiga kemikalier som de är gjorda med . Det kan finnas vissa biverkningar med dem , till exempel reaktioner på dietylenglykol och andra cancerframkallande ämnen som FDA har funnit i några av de prover de har testat .

Previous:nothing Next:hur man ska behandla en brännskada från kök olja

Relaterade artiklar


 • hur du håller dina barn och familj friska och mer bakteriefri hemma
 • barn med Crohns sjukdom kost
 • information om relaterade medicinering fall hos äldre
 • risken för gallsten under graviditet
 • hur man kan stoppa näsblödningar hos spädbarn
 • vad är en prostata?
 • hur du kan hjälpa din son hantera ADHD
 • Vilka är farorna med ozon i luftrenare?
 • orsaker till förekomst av hCG
 • hur man gör en nasal koksaltlösning tvätt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com