hur man får pensionärer hjälp

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-27
Att få en senior hjälpa kan vara svåra, särskilt om du är relaterade till en självständig , envis person som ser er hjälp som en inkörsport till deras nedgång . Här är hur du skyddar din senior älskade en vistelse så oberoende som möjligt utan att skada din relation

Du behöver :
en säker plats att förvara viktiga papper
. En kreativ inställning till att göra saker och ting fungerar .
En telefon bok eller Internet-anslutning.
Mycket kärlek och beslutsamhet .


1 .
bedöma situationen. Om din senior älskade verkar förvirrad, deprimerad eller har svårt att tvätta , bada eller matlagning är det dags att agera .
2 .
Kontakta din lokala rådet om åldrandet. Du skulle bli förvånad över hur många tjänster är tillgängliga för att ge äldre medborgare hjälp . Tjänster som Meals on Wheels ge balanserade måltider för äldre som kanske inte är att äta bra , till en kostnad av cirka 2 dollar om dagen . Det är grundläggande , men mycket bättre än TV middagar , som fylls med salt och inte hälsosamt att äta varje dag .
3.
När du är osäker, fråga en professionell. Tjänster som rådet den åldrande kan hänvisa er till entreprenörer som kommer att hjälpa anpassa badrum för enklare användning, installera skenor och höja toalettsitsar. De kan också sätta dig i kontakt med tjänster som ger gratis transport-till kyrkor, senior centers och liknande
4
Få en enkel vård fullmakt, och tala till det. . Senior läkare. Ta reda på vad mediciner är som ordineras, och se till att de är som tas på rätt sätt.
5.
vara en talesman för din älskade. Seniorer, som har frekvent besökare när ett sjukhus tenderar att få bättre vård och förstå deras vård bättre. Minnesproblem och dövhet kan förhindra god kommunikation och om du är där för att skriva ner allt och förstå det ordentligt, älskade din man kommer att få det bättre.
Sex.
Om du kan , eliminera behovet av att använda trappor. Ta tvättmaskiner och torktumlare på övervåningen, eller hyra en hushållerska att komma in och tvätta en gång varannan vecka. En hushållerska är en minimal kostnad inom de flesta områden, och kommer att ta en stor börda från dig och din älskade.
7.
Nätverk med vänner och släktingar till din senior, för att se de får socialt samspel och att inte vara ensam i flera dagar. Detta är lättare att göra än man tror-och du skulle bli förvånad över den effekt det har på en högre inställning. Lite uppmärksamhet går mycket långt.
8.
Inse att plötsliga förändringar är mycket svåra för seniorer att ta till sig, så försök att göra saker på ett metodiskt, steg-för-steg sätt som kan göra att anpassa en gradvis process, och inte plötsligt en.


Previous:nothing Next:hur man skapar en DIY dna kit för att skydda barn

Relaterade artiklar


 • hur man behandlar en drog mage muskel
 • hur man bättre dina chanser att undvika de H1N1 influensa
 • Information om baby kolik
 • hur man kan hjälpa någon sluta röka
 • hur man kan undvika att få en menstruation
 • diet plan under graviditeten
 • naturliga bioidentical hormonbehandling
 • hur man använder en nasal sprutan
 • snabbaste sätten att bli av influensa
 • hur man hittar den perfekta läkaren
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com