hur man fixar ömma muskler & leder

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-02
Det finns ingen orsak till ömma muskler och leder. Det kan bero på överansträngda muskler och ligament, dålig kost, spänning eller ens åldrande. Även om det är inte en automatisk botemedel för muskler och leder som är i smärta, det finns ett antal enkla sätt att lugna dem. Den ultimata Nyckeln är att ge dina värkande muskler och leder tillräckligt med tid att koppla av och återhämta sig. När detta är gjort, kan du återuppta dina normala aktiviteter med försiktighet

Du behöver:. .
Ice
Plastpåse.
Torr tvättlapp.
Värmedyna.
Smärtstillande.
Massage.
Vatten.


1 .
Placera en täckt kylpåse på de drabbade muskel eller led . För att skapa din egen , placera is i en plastpåse och slå in den med en torr tvättlapp . Låt förpackningen på området i 10 till 15 minuter eller tills det känns mer lugnad .
2 .
bort isen pack och ersätta den med en värmedyna . Detta kommer att hjälpa dina ömma muskler och leder slappnar av och blir mindre spända. Fortsätt att växelvis kylpåse och värmedynan .
3 .
Ta en over- the- counter smärtstillande för att rikta något obehag . Gör så riktade på medicinering rutan eller flaska.
4.
Träffa din läkare för att diskutera användningen av en starkare medicin om din muskel-och ledvärk är allvarligare. Vissa läkemedel recept innehåller muskelavslappnande medel som cyclobenzaprine, diazepram och även morfin eller kodein i allvarliga fall.
5.
Begär en massage eller massage själv i det drabbade området. Massage hjälper blodflödet i kroppen vilket i sin tur sprider alla de viktiga näringsämnen i hela ditt system. Förbättrad blodcirkulation bidrar också underlätta dessa stela, ömma och spända muskler och leder. Du kan känna det ögonblick effekterna av en massage, liksom.
6.
Drick mycket vatten. Ibland stela muskler och leder är en följd av uttorkning. Oavsett om det är ett ringa fall eller en större en, dricka vätskor är viktigt.
7.
Tänk att investera i en operation för det drabbade området. Detta måste godkännas av och diskuteras med din läkare. Gemensamma områden på kroppen där operationen äger rum är de rygg och knän. Kirurgi är oftast den sista åtgärden för att fastställa en öm muskel eller led .


Previous:nothing Next:hur man rengör öroninfektioner

Relaterade artiklar


 • handtvätt tips
 • hur du ökar din energi låg nivå utan piller eller koffein
 • define surrogatmamma
 • alternativ till att ta preventivmedel för kramper
 • hur skadligt är HPV till män?
 • Vilka är de blodkärl som går från hjärtat genom din kropp?
 • vad är en Hoyer personlyft ?
 • magont hos små barn
 • naturläkemedel för ett spädbarn hosta
 • Pilates övningar träning för nedre ryggsmärtor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com