hur man ger barn omega-3 fiskolja

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-03
Några av fördelarna med fiskolja inkluderar förbättrad kardiovaskulär hälsa, skydd mot stroke och hjärtinfarkt, bättre hjärnfunktion, mindre depression, förbättring av symtomen för ADHD, och minskad bröst-, kolon-och prostatacancer.

Dessutom , finns rapporter som visar på fördelarna för spädbarn, barn och gravida kvinnor. I en studie i 14 januari 2009 av Journal of American Medical Association, upptäckte forskarna att öka omega-3 i en kvinnlig prematura barns formel eller bröstmjölk ökat hjärnans funktion. Denna studie visade att dessa prematura honor betyg förbättrades med fem punkter på en mental utveckling test efter tillägg av omega-3 till kosten.

I en annan rapport i september 2007 konstaterade Journal of American Medical Association (JAMA) att barn löper större risk (genetiska faktorer) för diabetes "hade upp till 55 procent minskad risk för typ 1 diabetes "om de hade" mer omega-3 i sin kost. "

del barn kan inte ha några problem att ta en välvda fiskolja, medan vissa inte får som kooperativa eller ens kan svälja välvda. . Dölja fiskolja i mat eller dryck , eller genom att använda ett läkemedel spruta kan hjälpa barn att få omega -3 de behöver

Du behöver : .
Fiskolja
Sax.
Pin .
Medicin sprutan .


1 .
Hjälp ditt barn att placera en fisk rätt olja välvda på baksidan av deras mun och i början av halsen . Be honom att ta ett glas vatten och svälja pillret med vatten .
2 .
Öppna ett välvda fiskolja genom att skära upp det med en sax eller peta den med ett stift att exponera ena änden och pressa innehållet på en sked för ett barn som inte kan svälja ett välvda . Har ditt barn sväljer fiskolja genom att placera skeden i munnen och be honom att svälja.
3.
Fyll en medicin spruta med fiskolja från en av de caplets om du inte kan få ditt barn att dricka oljan från en sked. Lägg ditt barn på ryggen över ditt knä. Luta huvudet så han tittar upp i taket. Öppna munnen och för in sprutan och dosera medicin på baksidan av hans mun så att den glider rakt ner i halsen.
4.
Tillsätt fiskolja till mat eller dryck. Öppna en välvda och blanda ner äppelmos, yoghurt, salladsdressing, glass eller någon annan krämig mat. Lägg till juice eller en frukt /yoghurt smoothie.


Previous:nothing Next:hur man gör en modell av ögat

Relaterade artiklar


 • njurproblem behandling produkter
 • klimakteriet & ingefära
 • testosteron till en låg libido
 • människans livstid utveckling
 • hur man kan balansera östrogen och progesteron naturligt
 • pediatriska öronvärk lättnad
 • Vad händer om du dricker för lite vatten?
 • vikten av HPV-vaccination
 • hur skadligt är HPV till män?
 • hur man ska tolka hCG nivåer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com