hur man gör en modell av ögat

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-02
Sight ger oss vår förmåga att se ljuset . En modell öga kan du se hur ögat är bosatt i huvudet och hur det ser ut , med alla sina viktiga delar

Du behöver : .
Aluminiumfolie
. En dymling spö , åtminstone 5 " .
En träbotten , minst 3 "x 2 " .
Vit modellera , u00A3 1 låda ( bakeable ) .
Red modellera , 2 2 oz block .
Brown lera , 1 oz block ( eller grön , blå eller din favorit ögonfärg ) .
Svart lera , 1 oz block .
Gul lera , 1 oz block .
Blålera , 1 oz block .
Red akrylfärg .
Svart akrylfärg.
Modellering som lera verktyg (med skärande och utjämning verktyg).
Clay rulle.
Polyester fiberfill, en handfull.
En bakugn.

Eye Modeling Instruktioner


1.
Gör filler och hållare för ögat modell. Rund nog aluminiumfolie för att skapa en ögonform cirka tre inches över. Skär pluggen stången till fem inches, eller den längd du vill ha för dina ögon vilar höjd. Sätt i pluggen staven i botten av folien bollen.
2.
Slå in ögonform i vit lera. Skär hälften av block av lera och rulla lägenhet med rullen. Platta till lera på ungefär en halv tum. Skär leran i två bitar, en dubbelt så stor som den andra. Placera mitt i den stora platt lera bit på framsidan av ögat och omsluta aluminiumfolie bollen. Centrera liten bit på ryggen och förvränga runt röra framstycket. Trimma överskott lera med skärande verktyg, och koppla samman.

i dina händer, lätt forma till ett gott öga form. Fyll i eventuella hål eller grunda områden med små bitar lera och slät.
3 .
Form en runda iris i din favoritfärg . Använd rullen att platta på iris lera . Skär ut en cirkel med två tums diameter . Placera iris på mitten framsidan av ögongloben .
4 .
Mold en svart elev . Klipp en liten bit från den svarta leran . Rund till en boll . Platta leran med handen , och sedan rulla ännu . Trim ut en elev ca fem en halv tum i diameter . Säkra elev i mitten av iris . För iris konsistens , göra linjer med en lera verktyg .
5 .
Mode synnerven och fäst på baksidan av ögat . Rulla en gul lera cylinder . Rulla en liten bit av gul lera till ett rör ungefär en fjärdedel tum bred och tre fjärdedelar inches lång .

Rulla en bit röd lera tre fjärdedels inches hög . Wrap den gula tuben och smidig . Gör en fjärdedel tum lång slang i vit lera . Bifoga till röd rörets front . På den vita slutet , fäst nerven till bakre delen av ögat .

Roll tunn blå och röd lera sladdar ungefär en halv tum lång . Gör fyra av varje färg . Placera artärer och nerver på ögon tillbaka anslutna till synnerven .
6 .
Lägg ögonmusklerna . Göra fyra platta 1,5-tums fyrkant röd lera bitar . Placera en på ovansidan och en på undersidan , vilket lämnar en hållare hål . Gör sida muskler genom att placera en röd kvadrat på varje sida . Säkra pusselbitar på plats och använda lera verktyg för att konsistens var med muskel strimmor .
7 .
Paint artärer på framsidan av ögongloben . Med pensel , måla röda artär linjer på framsidan av ögongloben nära ögonmusklerna .
8 .
Grädda i ögat i en ugn. Ta bort ögat från hållaren . Ställ öga på ett näste av Fiberfill . Placera på plåt och grädda enligt leran instruktionerna på förpackningen .
9 .
Måla bas och innehavaren . Borra ett hål för innehavaren . Ställ hållaren i hålet . Måla både svart .

tips och varningar


 • För varje steg , använd din öga för att bedöma ögonform och hur bitarna möts .


 • Previous:nothing Next:hur man fixar ömma muskler & leder

  Relaterade artiklar


 • hur man kan lugna ner när du har en panikattack
 • hur du begär en valbar C-sektionen
 • hur man läser en bentäthet scan
 • hur man förebygger njursten när du är gravid
 • över disk sätt att gå ner överflödigt vatten vikt
 • hur man ska behandla blöjeksem hemma
 • hur många kalorier att äta när man är gravid?
 • Så för att lindra smärtan av en öroninfektion hemma
 • äggdonator komplikationer
 • hur man känner igen alkoholproblem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com