hur man har barn i klimakteriet

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-19
På grund av medicinska framsteg och reproduktiv teknologi, är det nu möjligt för kvinnor i deras 50s, 60s-och i ett fall även i hennes 70-talet-att bli gravid och föda friska barn. Postmenopausala graviditet (eller PMP) är kontroversiell eftersom förståsigpåare undrar om sen-i-livet födda är etiska, men poängen är att ge kvinnor fler alternativ över sina reproduktiva liv. Kvinnor har fler alternativ att avgöra när man ska bilda familj eller när ha fler barn
1.
Gå till en fertilitetsklinik. En kvinna som har gått igenom klimakteriet kan bara bli gravid med hjälp av fertilitet specialister och modern teknologi. Det finns mycket en läkare kan göra för att förbättra kvinnans chanser att bli gravid. Menopause är slutet av menstruationscykeln och fertiliteten. Men livmodern fungerar fortfarande och kan bära ett barn sikt.
2.
Välj en äggdonator. När en kvinna når klimakteriet, är hon inte längre producerar ägg. Utan ägg finns det ingen graviditet eller förlossning. Om inte en kvinna hade några av hennes ägg fryst före klimakteriet , kommer hon att behöva en äggdonation att bli gravid . Ett papper som publicerades i Hebreiska universitetet i Jerusalem uppger att " Tillgången till IVF [ provrörsbefruktning ] teknik och äggcellen [ ägg ] donation [ är ] både är nödvändigt för PMP . " Många friska , unga kvinnor donerar sina ägg för de pengar de tjänar . Den äggdonator är genetiskt kopplad till fostret , men kvinnan bär barnet har en emotionell koppling . Äggdonation är ett kirurgiskt ingrepp .
3.
Välj spermadonator. Om en kvinna är gift eller har en manlig partner kan hans sperma användas för att befrukta ägget. Män förblir fertila hela livet. Om kvinnan inte har någon manlig partner kan hon använda en spermabank. Många fertilitetskliniker erbjuder tjänster spermadonator också.
4.
Används vid in vitro fertilisering. I laboratoriemiljö, är en läkare äggceller och spermier i en glasskål för att befrukta ägget. När äggen är befruktade de sätts i en inkubator för 48 till 72 timmar så att cellerna kan växa till ett embryo, per e-medicin Hälsa.
5.
Har preimplantatorisk genetisk diagnostik (PGD) utförs. PGD testar din embryon innan de implanteras att säkerställa att de är livskraftiga och utan kromosomavvikelser.
6.
Implantera embryot. När embryon är starka nog, läkaren implantat dem in i livmodern av post-menopausala kvinnor. Detta görs genom livmoderhalsen med hjälp av en kateter. Läkare kan implantatet många embryon för att öka på förändringarna i en graviditet. Men denna metod ökar också risken för flerbarnsfödsel. Inte alla in vitro- förfaranden är framgångsrika. Ju äldre en kvinna är desto mindre som det kommer att bli en fullgången graviditet . Men in vitro Behandlingen kan upprepas . Kostnader för varje behandling varierar från $ 10. 000 till $ 25. 000 .
7 .
Vänta två veckor . En kvinna får vissa hormoner under de kommande två veckorna efter implantation . Om implantation verk och ägget (s ) fäster vid livmoderväggen och växer sedan graviditetstestet visar ett positivt resultat.


Previous:nothing Next:Varför är det så viktigt att vara vaccinerad mot TB ?

Relaterade artiklar


 • hur man gör hjärt med dina barn
 • Varför är blodtrycket högre i ena armen än en annan?
 • Vilka är riskerna för rectocele operation?
 • hur man ska behandla infektioner barn öra
 • Hur man väljer en manschett storlek för blodtrycksmätare
 • vad är orsakerna till skarp smärta i fotleden när du går?
 • hur man identifierar piller form och märkning
 • vad göra åt RSV -virus hos spädbarn
 • isopropylalkohol effekter
 • Hur utbildar vuxna om direktiven vård
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com