hur man sparar pengar på dina livsmedelsinköp

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-28
Vi kan alla behöva lite besparingar på våra groceriy shopping . Detta är något vi alltid gör , men dont göra det contructively , vilket leder oss till overspending . Denna artikel kommer att hjälpa dig att spara pengar på livsmedel

Du behöver : .
Plånbok med pengar


1
Första saker först, aldrig går och handlar den. . en hungrig mage . Hur många gånger ska gå och handla , att vara hungrig , och köpa massor av mat att vi inte nödvändigtvis behöver . När du går och handlar , med inte lust att äta just nu , arom lagra doften av bageri eller bakverk brukar locka dig så mycket . Det sparar du pengar
2 .
fastställa ett datum för matinköp , är lördag det bästa. Gör en lista med objekt och köpa nog för en vecka . Sitt ner och krafsa ner alla de platser du gå och handla mat (restauranger , café , snabbmat , varuautomater , livsmedelsbutik ) och se var du kan spara genom att köpa i förväg eller inte köpa alls . Till exempel kan du göra kaffe på morgonen , istället för att köpa den på en plats ? Var en god planerare , så att ni kommer att köpa det som behövs , inte vad som önskas . Att gå till mataffären 3-4 gånger i veckan leder till större resurser . Detta sparar pengar åt dig.
3 .
kuponger , de alltid spara pengar . Varför inte? Använd din lokaltidning , och eller online , för att hitta bra kuponger . När du köper den producerar , försök att komma på sätt att återanvända maten . Gör din dollarn gå vidare . Till exempel gammalt bröd . . . Du kan doppa den i vatten, grädda den igen. Leta efter mat återanvändbara idéer, det finns där ute .
4 .
När du handlar , det är bra att köpa i bulk . Butiker som Sam 's Club och Costco är utmärkt sätt att spara när man köper i lösvikt . Men använda miniräknare mobiltelefon för att se vad priset per enhet är och se om du inte är din budget . Hur mycket är du egentligen spara?


Previous:nothing Next:Hur du tar en remsa ägglossningstest

Relaterade artiklar


 • varför framkalla läkare arbetsmarknaden?
 • vilka övningar är bra för att öka mitt blodtryck?
 • topikal behandling av löss
 • hur man kan stoppa din unge från att få fett på psych droger
 • konservativ behandling av myom
 • sjukgymnastik behandling för balans problem hemma
 • Varför är mina tår & fötter domnade ?
 • hem rättsmedel för dammborttagning
 • Hur Pinhole glasögon arbete ?
 • Vilka tjänster erbjuder en fertilitet specialist ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com