hur man stoppar surrande i öronen

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-22
Det surrar i öronen kallas tinnitus . Det finns ingen bot för det . Ibland surrande går bort på egen hand . Ibland tinnitus ringar i huvudet permanent , om skadan är för svår eller om orsaken till den livliga förblir närvarande . Experter vid National Institute on Dövhet och annan kommunikation störningar ( NIDCD ) aktie några sätt att ge en liten lättnad för permanent tinnitus . Processen hjälper dig att upptäcka den bästa lösningen för dig att stoppa surrande i örat

hur man stoppar surrande i öronen


1 .
Gå till läkare för en diagnos på orsaken och permanent av den livliga i öronen . Läkaren kan ordinera medicin för att hjälpa . Läkaren kan sänka dosen eller ordinera en annan medicin om ett recept är ursprunget till tinnitus . En läkare kan också föreslå behandling från en audionom för att hjälpa dig hantera permanent surrande .
2 .
Använd en vitt brus maskin för att dölja den surrande i öronen . Den vita brus som tillhandahålls av vissa ljud maskiner är lugnande och distraherar från störning av surrande . Vissa ljud maskiner är bärbara . Välj en som passar i eller bakom örat för ett alternativ som kan användas var som helst, när som helst. Utnyttja en annan typ av ljud maskin , en musikspelare . Lyssna på musik som hjälper dig att slappna av och glömma surrande . Var noga med att hålla volymen på en säker nivå . Högt buller kan öka eller förvärra surrande .
3 .
ha hörapparat på din läkares rekommendation , om surrande är konstant . En hörapparat används för att minska surrande och förbättra de ljud du vill höra .
4 .
flytta eller ändra din omgivning om surrande är buller . Begära en annan recept om surrande är medicinering närstående . Centrum för hörsel- Loss rekommenderar ytterligare alternativ utöver de redan nämnda . De föreslår att undvika mat som ökar surrande , minska stress och hålla undan för allergener .


Previous:nothing Next:Tamiflu biverkningar hos barn

Relaterade artiklar


 • hur man berättar någon som du har HPV
 • Hur man vet om ditt barn har hörselproblem
 • hur man ersätta en förlorad NHS medicinsk kort
 • graviditet och antikoagulation
 • hur man dödar parasiter med väteperoxid
 • hur man kan minska ryggsmärtor under graviditeten
 • hur du får ditt barn hjärtan frisk
 • hCG nivån i början av graviditeten
 • när man ska ringa läkaren för ömhet i armhålan området ?
 • hur man utarbetar med lågt spermieantal
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com