hur man undviker tonårsfetma

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-27
Enligt färska studier har tonårsfetma nästan tredubblades under de senaste 30 åren i Amerika . Vad kan vara förvirrande är att det verkar mängden motion amerikanska tonåringar blir inte alla är att skylla . Här är hur du kan hjälpa din pre- tonåring och tonåriga barn från att bli en del av denna alarmerande statistik

Du behöver : .
Will Power
Möjlighet att föregå med gott exempel .
Vägledning.
Tillsyn över vad ditt barn äter .


1 .
att bekämpa det växande problemet med tonårsfetma , vilket troligen kommer att leda till vuxen ålder fetma , måste vi börja först hemma . Se till att barnet blir en riktig och näringsrik kost till frukost och middag /kvällsmat . Detta bör inte innebära att någon brödrost strudel till frukost och McDonald 's drive-thru till kvällsmat . Det bör innebära en balanserad måltid som kan innefatta till frukost : ägg , havregryn , gryn , färsk frukt , eller om tiden är kort , rester från gårdagens middag . Och vad exakt ska middag se ut ? Något från kött gruppen , två grönsaker , och ett glas mjölk eller vatten . Dessert är inte nödvändig och är precis vad du ska titta ut för . Barnen bör få helt av livsmedel av god kvalitet och inte lämnar något utrymme för soporna efteråt .
2 .
laga mat hemma, kan verka skrämmande , speciellt om båda föräldrarna jobbar heltid jobb , eller ännu värre, på heltid och deltidsjobb . Men inte tar dig tid att ordentligt förbereda en god måltid kommer inte att hjälpa dina barn i alla fall . Undvik att göra någonsin lagad mat som fryst middagar och sådant . Försök att köpa och förbereda endast färskvaror . Ens som inte har bearbetats eller tagits i en låda eller kan . Anledningen till detta är att fler gånger då inte , bearbetade livsmedel innehåller MSG , som tros vara ett stor faktor i fetma i Amerika . Du kan läsa mer om MSG i resursen länkarna nedan .
3 .
för barnen om farorna med att inte äta hälsosamt . Även om de inte är de mest aktiva eller fysiskt begåvade barnet på jorden , vad de äter utgör cirka 75 % av vad de ser ut . Varna dem för riskerna med att äta för mycket , fetma, diabetes , etc. vara deras guide genom denna svåra tid i livet , inte deras borra instruktör. Detta görs genom att prata med dem och lyssna på deras synpunkter . Dessutom talar vad du gör mycket högre då vissa saker du någonsin kan säga . Ställ ett bra exempel för dem .
4 .
sista sättet att motverka fetma hos barn genom att koppla dina barn sysslor att göra runt huset . Kom ihåg , de behöver inte bygga om källaren att hålla sig aktiva . Efter att ha dem diska hand , ta ut soporna , gräsklippning med push klipparen eller skotta snö från trottoaren är alla utmärkta små vägar för att hålla blodet rör sig i sina unga, växande kroppar . Allt så länge deras rumpa inte är planterad i soffan eller i sängen . Jag är säker du kan gå och titta i deras rum nu och chansen att det kunde behöva lite städa upp . Få dem på det !

tips och varningar


 • köpa och använda endast färska livsmedel i din matlagning hemma . Många konserveringsmedel och kryddor idag innehåller skadliga kemikalier som ändrar de organ förmåga att bränna fett effektivt .
 • MSG är mycket värre då många ger kredit. Tyvärr innehåller även de produkter du köper i en låda idag MSG utan att ens märkning på sina objekt . Hur gör de det? Genom att kalla det ett annat namn. Läs MSG resurs länken nedan för mer information.


 • Previous:nothing Next:hur man dödar en husfluga

  Relaterade artiklar


 • hur man detox internt
 • hur man ska behandla endometrios hemma
 • hur man fil för sjukförsäkring
 • hur man läser ett kit svar ägglossning
 • Skillnaden mellan alkoholism och alkoholmissbruk
 • nackbesvär hos spädbarn
 • graviditet och antikoagulation
 • naturliga sätt att förhindra utslag Poison Ivy
 • Sön förgiftning botar från apoteket
 • menstruationscykeln och bensmärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com