hur man vända gallsten

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-15
Gallsten är små bollar av galla som oftast tillverkas av kolesterol som bildas i gallblåsan. Den goda nyheten är att människor kan få gallsten i åratal utan symptom, men de dåliga nyheterna är då dessa symptom börjar, kan smärtan vara nästan outhärdligt, ofta kräver operation för att avlägsna. När bildats, det är osannolikt att stenarna kommer att upplösas helt, men det finns renar och kostförändringar du kan göra som bidrar till att passera gallsten innan de har möjlighet att orsaka problem för dig. Enligt Dr Mehmet Oz, en tredjedel av patienter med gallsten aldrig har några problem med dem

Du behöver:. .
Citronsaft
Olivolja eller linfröolja.
Äpplen.
Druvor.
Fettsnål kost.

Hur till Omvänd Gallsten


1.
Lägg äpplen och vindruvor till din diet. Den pektin i äpplen är särskilt användbart eftersom det bidrar till att minska inflammation som ofta förknippas med sjukdomar i gallblåsan. Äpplena ska vara rått. Glöm inte att äta huden, också, eftersom fiber också kommer att hjälpa. Apple och druvsaft är också bra gallsten busters ".
2.
Konsumera ekologiska livsmedel när så är möjligt och lägga hälsosamma fetter i din kost. Gallblåsan attacker är orsakat med gallblåsan har för att pressa ut ett överskott av galla för att hjälpa metabolisera fetter. Olivolja och fisk innehåller hälsosamma oljor som inte överansträngning gallblåsan. Lin olja fungerar också bra i denna egenskap, men inte använda det för matlagning som förstör omega 3 fördelarna.
3.
Undvik mat som kan orsaka gallblåsan attacker. Dessa livsmedel innehåller, men är inte begränsade till, kaffe, mjölk, ägg, lök, bönor, nötter, mättade fetter och fläsk.
4.
Drick citronsaft och vattnet. Citroner bidra till att stödja levern och levern stöder gallblåsan. Blanda två matskedar av färsk citronsaft i en kopp kallt vatten. Drick det här först på morgonen och under måltider. Att spola gallsten ur ditt system, tillsätt två matskedar olivolja till blandningen. Om denna enkla rengöra är tillsammans med en fettsnål diet, kan du börja märka gallsten utvisas med din avföring.
5.
ner i vikt. Enligt Dr Mehmet Oz, desto tyngre du är, desto större blir din chans att utveckla gallsten. Han uppskattar att feta individer har minst 50 procents chans att utveckla smärtsamma gallsten. Men varnar han att förlora vikt för snabbt kommer även att orsaka stenar som kroppen bara släpper galla när det behövs för att metabolisera fett. Om det inte finns något fett att metabolisera, sitter det i gallblåsan och kan bilda stenar. Den bästa dieten är ett som är låg fetthalt och gör att du kan förlora 1 till 2 pounds per vecka.

tips och varningar


 • Lägg linfröolja till din diet genom att använda det i en salladsdressing.
 • Vissa biverkningar av en lever-eller gallblåsan rengöra kan vara illamående och uppkördhet. Om dessa symtom fortsätter i mer än 24 timmar, stanna rengöra.
 • Ibland lever flush kan orsaka en gallsten som fastnat i gallgången. Om du upplever akut smärta, uppsök läkare.


 • Previous:nothing Next:försäkring för metadonbehandling

  Relaterade artiklar


 • hur du tar bort djurhår från luften
 • hur du infogar en menskopp
 • När ska du oroa dig för en knöl i bröstet ?
 • hur du hittar den bästa läkare
 • gravida kvinnor med hjärtsjukdom
 • små bråck behandlingsalternativ
 • hem åtgärda för att dra ut ett hår splitterskydd
 • vad är det säkraste tiden för att inte bli gravid?
 • hur du får ditt barn vaccineras för (H1N1) svininfluensa
 • skälen till frekvent urinering när jag försöker bli gravid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com