medicin för barnets hosta

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-09
Att behandla en bebis hosta kan vara en utmaning sedan oktober 2008, då den amerikanska Food and Drug Administration utfärdat en skarp varning mot hosta läkemedel till spädbarn yngre än två . föräldrar som söker behandling för barn med en ihållande hosta allmänhet rekommenderas att använda hem rättsmedel , förutsatt att hosta är inte ett symptom på ett mer allvarligt tillstånd

Undvik Over-the -counter produkter

Den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA utfärdat varningar om att använda over- the- counter kallt och hostmediciner för barn yngre än 2 . Som svar har 14 barn som återtagits av läkemedelsföretagen. American Academy of Pediatrics, eller AAP, varnar föräldrar att inte "ge hosta och förkylning produkter till barn yngre än 2 om inte din vårdgivare specifikt riktar dig till. "

Hosta avfyrar Slem

Enligt AAP är hosta "en mekanism som rensar slem från nedre delen av luftvägarna, och vanligen finns det ingen anledning att undertrycka den. " Så länge som allergier, sinus infektion eller andra allvarliga tillstånd har uteslutits, kan en bebis hosta faktiskt vara till nytta.

honung över Age 2

Vårdpersonal varnar för att honung bör inte ges till spädbarn yngre än 12 månader på grund av sällsynta fall av spädbarn botulism, enligt AAP, men det kan vara effektivt för småbarn 2 och äldre.

Essential Oil Bröst Rub

Som ett alternativ till den mentol ånga gnuggar du kan ha fått som barn, försök att kombinera olivolja med en eterisk olja som eukalyptus, rosmarin eller pepparmynta, och gnugga den försiktigt på spädbarnets bröst, enligt rådgivning som erbjuds på yogawiz. com.

luftfuktare

Med en kall luft luftfuktare i barnets rum kan lindra hosta under sömnen. Var noga med att rengöra efter varje användning för att behålla sin sterilitet.

Varm klara vätskor

Seattle Children's Hospital rekommenderar ger 1 till 3 tsk, upp till fyra gånger per dag, varma, klara vätskor (t. ex. äppeljuice eller vatten ) till spädbarn yngre än 1 år vid behandling av hosta.

Previous:nothing Next:Fakta om för tidigt födda barn

Relaterade artiklar


 • Vilka är fördelarna med en elliptisk banan?
 • hur du hittar den bästa läkare
 • hur man kan övervinna hindren för att äta för seniorer
 • vad hjälper äldre kvinnor med muntorrhet?
 • hur till göra min mage stopp morrande
 • hur man använder en Mio pulsmätare
 • vad är svamp Candida?
 • halspulsådern vs halspulsåder
 • hur att hålla formen som du ålder
 • hur du skyddar dina barn från H1N1
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com