naturläkemedel för demens

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-19
Naturläkemedel för demens inkluderar naturläkemedel kosttillskott och äter en fettsnål kost som innehåller frukt , grönsaker samt magert protein från fisk, kyckling eller fläsk . Örter kan användas i matlagning , i te eller kan tas i kapselform . Örter som Ginkgo biloba och rosmarin skydda hjärnceller mot ytterligare försämringar och hjälpa till att återställa minne och mental funktion

Demens

Demens kännetecknas av täta minnesförlust , dramatiska förändringar i humör , förlust av entusiasm för hobby , familjesammankomster och umgås med vänner , minskade språkkunskaper och dåligt omdöme när de utför vardagliga sysslor.

Demens kan orsakas av sjukdomar som Alzheimers sjukdom eller kan föras på av en stroke , hjärnhinneinflammation , svåra skallskador eller andra neurodegenerativa sjukdomar . Gamla och unga kan uppleva demens , men de flesta människor som lider av demens är av hög ålder .

Att äta en fettsnål kost består mestadels av frukt och grönsaker kan minska dina chanser att utveckla demens och Alzheimers sjukdom senare i livet .

De som lider av demens kan bli orolig eller nedstämd . Även om människor som lider av demens kanske inte vet vad som är fel , de är medvetna om humörsvängningar , minnesförlust och språksvårigheter . Detta kan leda till högre nivåer av ångest , vilket kan göra symtomen på demens värre .

Naturläkemedel

Naturläkemedel som används för att minska effekterna av demens är de som associeras med stigande minnesfunktion , motorik och sänka stressnivåer . Ginkgo biloba , till exempel , är användbart för att skydda hjärnceller från ytterligare skador. Detta kan stimulera minnet och öka den dagliga produktivitet . Ginkgo biloba har visat sig förbättra minnet och färdigheter .

Rosemary , när det används i matlagning och i te , hindrar fria radikaler från att skada cellerna i hjärnan . Fria radikaler är kemiska föreningar som rånar proteiner , lipider , DNA och andra förnödenheter i kroppen av sin energi . Antioxidanter finns i vitlök, lök , bär , nötter, frön och örter används för att bekämpa fria radikaler och eliminera dem från kroppen .

Vitaminer och mineraler som vitamin A , vitamin E , vitamin C och selen Undvik att skada hjärnans celler och samtidigt uppmuntra nya celltillväxt . Vitaminer och mineraler arbeta tillsammans med antioxidanterna för att minska fria radikaler i kroppen .

Läkemedel för demens

Mediciner är också tillgängliga för dem som lider av demens . Vanliga läkemedel inkluderar Memantin , Donepezil , galantamin och rivastigmin . Dessa läkemedel används för att bromsa minnesförlust , att återställa mental funktion och bromsa utvecklingen av Alzheimers sjukdom.

Andra läkemedel finns tillgängliga för att hjälpa till att minska känslor av depression och ångest. Rådgör med din läkare att bestämma den bästa medicinen för dig själv eller nära och kära som har demens .

Previous:nothing Next:ski maskin övningar

Relaterade artiklar


 • hur man använder Doxylamin succinat under graviditeten
 • löss ägg i håret behandling
 • normala blodsockernivån för en nondiabetic
 • hur man vänja sig vid progressiva glas
 • patientinformation för polyetylenglykol
 • ryggmärgen tumör i barn
 • nasal användning av aloe
 • Hur berätta om du har leverproblem
 • åtgärder för att klä ett sår
 • hur man dödar springmask ägg
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com