om personlig medicinsk larm

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-17
Varje år drabbas ett av tre vuxna äldre än 65 fall. Tio procent av dessa faller resulterar i en allvarlig skada som en höftfraktur eller en huvudskada , enligt American Society of Konsult Apotekare . Efter att ha skadats i ett fall , kan det vara svårt för en ledande för att nå en telefon att ringa efter hjälp , men personliga medicinska larm är en lösning på detta problem

Identification

Ett personligt larm är en enhet som en person bär runt handleden eller halsen . Enheten har en knapp som kan tryckas i en medicinsk nödsituation .

Funktion

När knappen på det personliga trygghetslarm skjuts , får en 24- timmars tjänst för övervakning av den signal , som berättar tjänsten den exakta placeringen av larmet . Personalen på bevakningstjänst sedan kontaktar en representant för den person eller utförsel 911 svarat .

Funktioner

För att vara effektiv , måste en person ha en personlig medicinsk larm hela tiden , även när du sover eller duschar .

Fördelar

Efter en nedgång , försöker krypa för att nå en telefon med en skada har potential att orsaka mer skada , särskilt i händelse av ett brott . men en personlig medicinsk larm låter pensionärer att få hjälp utan att behöva flytta . Dessutom är chansen att överleva en medicinsk akutsituation som en stroke är större med snabb medicinsk behandling , enligt University of Iowa sjukhus och kliniker.

Kostnad

För de flesta larm , finns det en initial kostnad för en personlig medicinsk larm mellan $ 50 och $ 100 . Efter detta finns det en månadsavgift för tjänsten som varierar från $ 20 till $ 50. Vissa företag tar ingen månadsavgift , men det finns en högre kostnad på framsidan .

Överväganden

Vissa medicinska larm bolag genomför en månatlig test med seniorer för att säkerställa att personliga medicinska larm är fortfarande i gott skick . Detta handlar om att ha ledande kallar trygghetslarm leverantören och sedan trycka på knappen på larmet .

Previous:nothing Next:hur man kan stödja någon går igenom detox

Relaterade artiklar


 • hur man blir gravid - tips att tänka förr
 • när man ska ringa läkaren i första trimestern
 • Vilka är början stadier av klimakteriet?
 • trötthet och yrsel i klimakteriet
 • Vilka är de behandlingar för hälsenan partiell bristning?
 • rädsla för regn hos barn
 • Varför är jag så trött & ömmande hela tiden?
 • hur man gör vården mer överkomligt
 • tarmluft alternativ behandling
 • Skillnaden mellan en kall och dålig allergier
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com