sätt att hjälpa dig gå in arbetskraft

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-08
Graviditet är en glädjefylld tid i en kvinnas liv . Som förfallodagen närmar sig många kvinnor blir oroliga att uppfylla sina nya paket av glädje . När barnet har nått full sikt finns det många metoder som kan användas hemma för att hjälpa inducera arbetskraft och ett par tekniker som en läkare kan använda för att börja arbetskraft

Motion

Walking eller trappklättring och kön kan alla få saker och ting . Rörelsen från att gå eller gå i trappor kommer att föra barnet till födelseprocess position och allvar kommer att flytta barnet ner längre i bäckenet , enligt DrSpock Co hemsida, en expert på föräldraskap och barns hälsa. Sex anses vara en av de bästa sätten att inleda arbetet. Sex ger två fördelar: manliga spermier och kvinnliga orgasmen. Hanens spermier innehåller prostaglandiner, ett hormon som kallas för att stimulera värkarna, och en kvinnas orgasm kommer att producera oxytocin, ett hormon som orsakar sammandragningar, enligt Gravid Corner.

Livsmedel och örter

Den mest kontroversiella sättet att hjälpa förmå labor är med hjälp av mat och örter. Inte för att maten kan skada barnet eller dig, men det är det minst vetenskapliga bevis som stöder sådana påståenden. Vanliga livsmedel gravida kvinnor har använt för att naturligt få inkludera ananas, kryddstark mat och aubergine rätter (t. ex. aubergine parmesan). Ananas och kryddstark mat används för att stimulera prostaglandiner produktion, för att mogna livmoderhalsen, enligt barnafödande Naturligtvis.

Örter som oregano och basilika kan vara den bakomliggande orsaken till aubergine rätter som sägs för att inducera arbetsmarknaden eftersom sådana örter kan komma med på värkarna. Andra naturläkemedel att sätta igång förlossningen inkluderar blå Cohosh, vilket gör livmodersammandragningarna starkare, och silverax används för att reglera sammandragningar, enligt DrSpock . Blå och silverax har inte testats för säkerhet , därför använder dem kan vara mer riskfyllt än hjälpsam .

andra sätt naturligtvis att förmå

Nippel stimulering , en lång process , ger utsläpp av oxytocin i kroppen , orsakar uteruskontraktioner . Enligt Gravid Corner , måste du stimulera varje bröstvårta under 15 minuter per timme , för många timmar .

Rubbing tryckpunkter i cirkulära rörelser för en minuts mellanrum, kan också leda till arbete , varför många massörer undvika specifika områden på kroppen medan en kvinna är gravid . En tryckpunkt är cirka fyra finger bredder ovanför inre fotknölen och den andra är i bandet mellan din pekfinger och tumme , enligt Gravid Corner . Du kommer att veta att du har hittat rätt område när det känns anbud .

Doktor Assisted

En teknik som kallas strippa membranen skall göras förformade av en läkare . Enligt ChildBirth. org , skiljer processen väskan av vatten från livmoderhalsen , och även om dess inte tänkt att bryta ditt vatten , det kan . Den vanligtvis smärtfri procedur distribuerar också prostaglandiner , som förbereder kroppen för arbete och börjar värkarna . Strippa membran kan leda till en kvinna att gå in arbetskraft under dagen men generellt hindrar en kvinna från att gå förbi henne förfallodagen , enligt Dr Spock .

När en kvinna är försenad , eller håller på att inducerad av medicinska skäl , kan pitocin användas för att underlätta förlossningen . Enligt ChildBirth. org kan pitocin användas , och används ofta , för att framkalla eller påskynda arbetskraft , men är det fortfarande ifrågasatt huruvida det är säkert

Ytterligare information och varningar

Ett barn är . anses fullgånget efter 37 veckors graviditet . Försök inte att framkalla arbetsmarknaden innan barnet är full sikt, eftersom det kan leda till allvarliga komplikationer eller behov för barnet att införas i intensivvård .

De ovan nämnda taktik kommer bara bidra till arbetsmarknaden på om din kropp är redo . Enligt Dr Spock , för bästa resultat prova dessa tekniker när du har sammandragningar eller i ett tidigt skede av arbetet.

Previous:nothing Next:Vilka är de delar av rotatorkuff ?

Relaterade artiklar


 • hCG nivån i början av graviditeten
 • hur du fokusera dina ögon
 • hur man får fågelfrö ur ett hörselgången
 • normal livmoder tjocklek efter klimakteriet
 • hur man kan bli av en örsnibben infektion
 • holistisk botemedel mot nattliga svettningar
 • bröstsmärtor hos kvinnor
 • är metamucil säkert ?
 • Hur man använder en oxygengrimma
 • snabb viktuppgång hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com