ski maskin övningar

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-18
Ski maskiner är en av de bästa sätten att få i form . Precis som den äkta varan , skidor maskiner aktivt engagera många av era stora muskelgrupper samtidigt , vilket gör att du ökar din puls , höja blodflödet till arbetande delar , bränna energi och slutligen bränna fett . Bara 30 minuter om dagen , flera dagar i veckan kommer tonen dig , magert ner dig och öka din lungkapacitet . Med flera maskiner att välja mellan , kommer du att känna bättre , se bättre och bli friskare

typer av maskiner

Du har några valmöjligheter när det gäller att besluta om en skida maskin : beroende , oberoende längd-eller utförsåkning maskiner . På beroende modeller , är rörelser skidor kopplas samman . När du trycker en skida framåt , kommer de andra att flytta bakåt . Ändra typ av resultat du vill med hjälp av en oberoende version , där skidorna röra sig fritt från varandra . Båda dessa modeller använder längdskidåkning metoden .

Den andra typen att använda är en alpina maskin . Den alpina Maskinen rör sig både skidor från vänster till höger . Denna rörelse är mycket lik riktiga skidor , med öppna ben läge , fri rörlighet för både lemmar och svängbar , eller vad du ska göra för att återfå en neutral hållning och stå plant på båda skidorna .

Längdskidor övningar

När du har köpt din längdåkning maskin , justera den så att den passar din storlek . Ställ in motståndsnivåer som passar din egen kondition . Placera fötterna i fotstöd , och röra på benen i en framåt-typen skjutdörr av rörelse . Denna del av maskinen kommer att fungera dina ben och bak .

Växla mellan långa steg och korta steg på maskinen . Ju kortare steg kommer att fokusera energin i rörelsen på låren , eller quadriceps . Sträcker ut på de längre kliv kommer fler engagera din bak . Blanda de två ger störst resultat , eftersom det inte finns inget sådant som plats utbildning . Användning av armen remskivor kommer att öka din fettförbränning kapacitet . Du kan ha olika nivåer av motstånd för ben och armar , lägga ännu mer intensitet .

Alpine övningar

Det är inte stora variationer när det gäller alpin skidåkning , trots att tekniken är svårare. Det finns olika typer av tillbehör att köpa och fästa din Alpine maskin som simulerar olika typer av skidåkning . Den grundläggande rörelsen är en vänster till höger rörelse , över en båge . Båda fotstöd rör sig tillsammans , men har förmågan att vara oberoende . Vad tar alpina till en högre nivå än mellan länder är att det inte är en explosiv sport , utan kräver stor styrka och uthållighet för att utföra dessa rörelser .

öka intensiteten

Utöka belopp och olika typer av övning du gör kommer att hjälpa dig att maximera din friska potential . Blanda dina skidor maskin övningar med andra typer av motion för att undvika tristess och fixar det fruktade platå . Prova aerobics på en elliptisk maskin , som har nästan noll inverkan på knän och höfter . Alternativt att blanda upp dina skidor maskin övningar , försöka gå old school med boxningssäck eller en av de tiderna stor cardio går på, hopprep .

Previous:nothing Next:om gulsot hos nyfödda

Relaterade artiklar


 • hur man beräknar BMI för en unge
 • biverkningar av epiduralbedövning
 • hur man använder rotskott för att lugna ditt barns halsont
 • fertilitetsproblem efter vasektomi återföring
 • hur man äter saffran under graviditeten
 • diarré i klimakteriet
 • hur man kan sluta röka med hjälp av hypnos
 • Hur man blir en äggdonator i Indianapolis
 • mediciner för PMDS
 • bantningspiller gå ner i vikt snabbt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com