vad renare ska jag använda för att döda skabb?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-11
Skabb är mer oskyldigt än det låter, och de flesta människor tänker på det som något piraterna användas för att få på fartyg och inte något de behöver oroa sig. Det verkar i så röda utslag på huden och är allmänt utbredda i förskolan och från barn till barn. Men varje person, oberoende av personliga hygien, kan kontraktet skabb

att ta hand om individen först

Det första steget är att ha skabb diagnostiserats. När detta inträffar, kommer läkaren att ordinera en aktuell grädde att gälla för de drabbade områdena. Krämen bör appliceras innan sängen och ska få sitta hela natten. På morgonen ska insekter borta. Rummen som är smittade måste sedan desinficeras och rengöras ordentligt för att helt bli av med skabb.

Tvätt Allt

Det är viktigt att varmvattenberedaren vridas upp så att vattnet kan komma till 130 grader för desinficering. Vissa tvätt-och diskmaskiner har en sanitär cykel som gör detta åt dig. Om du är orolig för att förvandla din varmvattenberedare upp, du kan också koka vatten på spisen och desinficera tyg på detta sätt. Alla kläder och sängkläder av infekterad individ bör diskas genast på morgonen. Alla tyg från den infekterade sovrummet kommer att behöva tvättas (uppstoppade djur, kläder, sängkläder, gardiner, etc). För objekt som inte kan tvättas i tvättmaskinen, lägg dem i en plastpåse och säkert stänga väskan. De poster som bör förbli i stängt väskan för tre dagar eller längre.

Smittad person liksom alla andra i hemmet bör bada som de normalt skulle, grundligt torkning alla med en ren handduk. Lägg plagget du hade på dig under reningsprocessen genom tvätta också.

Rengöring av Infected Rum

Alla rum som misstänks vara smittade med skabb måste noggrant tvättas . En lösning av 50 procent vatten och 50 procent blekmedel kan användas för att tvätta artiklar som inte blir fläckig. Undvik att bleka blandningen på mattan och tyger och hålla sig till hårda ytor som väggar , plast och metall . Trä ytor kan rengöras med en antibakteriell trä renare eller en allt- yta renare . Återigen bör alla tyger som kan sättas genom brickan tvättas på en het tvättprogram grundligt innan de återvänder till objekten i rummet.

Previous:nothing Next:Hur man vet om ditt barn har hörselproblem

Relaterade artiklar


 • isopropylalkohol effekter
 • naturläkemedel för klimakteriet svettning
 • gravida kvinnor med hjärtsjukdom
 • effekter av ultraviolett strålning på människor
 • hur man fysiskt ta bort ärren och hudbristningar ( lotion fungerar inte )
 • Actavis löss behandling
 • mage övningar för att strama upp huden
 • hur ofta bör kvinnor se sina gynekologer?
 • Hur identifiera barnet gulsot
 • hur korrekt rengöra ett badrum
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com