Quick Clear herpes behandling

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-10
Det finns två typer av herpes i samband med herpes simplex virus (HSV), enligt National Institutes of Health. Typ 1, som kallas oral herpes, orsakar munsår och blåsor i ansiktet och munnen. Oral herpes kan överföras till människor i alla åldrar genom kyssar, dela redskap och andra hud-mot-hudkontakt. Typ 2, känd som genital herpes, kan påverka könsorganen, skinka eller anus och överförs sexuellt och ofta under förlossning om modern är infekterad. Det finns inget sätt att bota herpes simplex virus, men det finns sätt att behandla den.

Standard Herpes Behandlingar

Flera mediciner är föreskrivna för behandling av oral och genital herpes . De flesta av dessa mediciner finns i p-piller och aktuell form . Vissa herpes behandlingar rekommenderas endast när ett utbrott , medan andra rekommenderas för daglig användning som ett sätt att minimera utbrott upprepningar , enligt Mayo Clinic . Ta din herpes medicin som rekommenderas av din läkare att hjälpa munsår läker snabbare , minskar graden av utbrott och minimera sannolikheten för överföring av herpes simplex virus.
En av de äldsta, mest förskrivna herpes mediciner är aciklovir (varumärke Zovirax). Acyclovir har godkänts av Food and Drug Administration och har funnits sedan 1982. Ta aciklovir efter en måltid och med ett fullt glas vatten. För att hålla dina njurar fungerar ordentligt samtidigt som aciklovir, öka din dagliga vattenintag. Om du är gravid, kan du ta ett säkert sätt aciklovir. Enligt Mayo Clinic är aciklovir förväntas inte vara skadligt för ditt ofödda barn. Ta aciklovir för den tid som din läkare ordinerat, även om symtomen förbättras.
Om du letar efter en medicin som ger fördelar med aciklovir med några la bekvämligheter, fråga din läkare om valacyclovir (varumärke Valtrex). Acyclovir är den viktigaste ingrediensen i Valacyclovir. Många föredrar valacyclovir att aciklovir eftersom din kropp absorberar det mer effektivt. Det innebär att du kan ta valacyclovir mindre ofta med samma positiva fördelar. Valacyclovir kan säkert behandla munsår hos barn så unga som 12, enligt Drug Information Online. Om du har en njursjukdom ska du inte ta Valacyclovir eller aciklovir.
famciklovir är en annan herpes behandling kan du överväga om du letar efter en medicin som är absorberas i kroppen mer effektivt . Famciklovir bör tas så snart du erfara ett utbrott. Ta inte detta läkemedel om du har problem att ta upp glukos , har en laktasbrist eller om du är gravid . Det är okänt om famciklovir kan skada ditt ofödda barn . Famciklovir är också för att behandla herpes hudinfektioner och bältros . Famciklovir bör användas med stor försiktighet av äldre personer och personer under 18 år .
Herpes behandlingar kommer inte att hindra dig från att sprida herpes simplex virus . Använd inte over-the-counter krämer och salvor för att behandla genitalt eller oral herpes om inte en läkare har rekommenderat det . Over- the-counter medicinering kan faktiskt göra herpes utbrott längre och svårare .

Alternativ behandling

The American Social Health Association rekommenderar att man använder alternativa terapier i samband med receptbelagda mediciner för att minska svårighetsgraden av ett utbrott . Vissa saker du bör göra : Identifiera utlösande faktorer som orsakar dina utbrott , ändrar din diet undvika fysisk och emotionell stress , begränsa exponeringen för ultraviolett ljus , och försök att förhindra allvarlig friktion eller trauma mot ditt underliv .

Previous:nothing Next:testning för nivåer av prostatacancer

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av skunk spray
 • kan löss skada håret?
 • Tamiflu biverkningar hos barn
 • missbruksbehandling för sömnlöshet under graviditeten
 • manliga preventivmedel
 • vad man ska göra när du hittar en knöl bröst?
 • Vad kan du göra för att få rätt östrogen nivå?
 • övningar för att utveckla finmotoriken
 • alternativ behandling för pankreascancer
 • progesteron för klimakteriet värmevallningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com