Vilka vitaminer kan göra mig ägglossning längre?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-07
När får gravid är en utmaning, leta efter någon fördel. Villkoren för befruktningen är ganska komplexa, kan så många olika saker vara bara lite off. Om det inte kommer lätt, kan det vara något enkelt. Börja med att undersöka hälsa-mentala, emotionella och näring. En enkel och ofta förbisedd faktor är vitaminintag

Utöka Ägglossning

Tekniskt sett finns det ingenting som utökar ägglossning perioden. Nej vitamin-, mineral eller läkemedel förlänger den tid tid som ett ägg är tillgänglig för befruktning. Det är dock möjligt att sätta igång ägglossningen tidigare och för att ge näring slemhinnor för bättre acceptans och upprätthållande av spermier och ett befruktat ägg.

Livmoderhalssekretet

C-vitamin och kväveoxid kan bidra till att utveckla och stödja livmoderhalssekretet, vilket är närvarande i en kvinnas kropp under ägglossningen. Denna slemhinna hjälper spermier överleva och komma till ägget för befruktning. Med ett stort utbud av livmoderhalssekretet är därför användbara för att göra det mesta av ägglossning fönstret.

Vitamin C finns både som fristående vitamintillskott samt en del av de flesta multivitaminer. Naturligtvis finns det en gammaldags naturliga sättet att äta mer citrus produkter och tomater eller dricker mer färska juicer från dessa frukter. Kväveoxid också finns som ett komplement i hälsokostbutiker och apotek.

Basics och goda idéer

I nästan varje text på att förbereda att bli gravida, läkare och dietister rekommenderar massor av folsyra och B sortiment av vitaminer . Folsyra och B-vitaminer går hand i hand i gröna bladgrönsaker som spenat och ruccola. Inte bara för att de hjälper till att reglera hormoner som hjälper till med utformning , men de är också kritisk under de första stadierna av ett barns utveckling . De bidra starkt till att förebygga missbildningar och oegentligheter.

Vitaminer sällan orsakar några problem , och i nästan alla fall de hjälper . Våra kroppar behöver dem , och varje klassificering av vitamin har en mycket välgörande ändamål . Med en kvinnas multivitamin hjälper , inte att äta olika frukter och grönsaker och dricka färskpressade juicer laddade med vitaminer och enzymer .

Men innan någon form av behandling av kosttillskott-speciellt i något ovanligt förhöjda nivåer-rådfråga en läkare.

Previous:nothing Next:solljus och gulsot hos spädbarn

Relaterade artiklar


 • hur man startar en stödgrupp som ökar coping färdigheter
 • Fakta om för tidigt födda barn
 • hur man slåss mot en kall
 • vad är genombrottsblödning under graviditeten?
 • AB vaccin biverkningar
 • Actavis löss behandling
 • Vilka är de kycklingsoppa behandlingar för en förkylning?
 • hur man dödar kackerlackor med försiktighet
 • brinner kol i spisen skadligt ?
 • klimakteriet & GI problem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com