att bota dålig andedräkt från baksnuva

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-07-09
Ibland slem från näsan droppar ner i svalget eller ackumuleras där . Ofta folk svälja detta slem utan att vara medvetna om det , men andra tycker det droppande eller samla in där . När en person meddelanden det , sägs han ha efter nasal drip . Post-nasal drip och överflödigt slem bidra till dålig andedräkt , som kan minskas eller elimineras genom att behandla de underliggande orsakerna

Du behöver : .
2 dl varmt vatten
04/03 tsk .
 salt.
1 /4 tsk.
 bakpulver.
Nasal bevattning enhet .
Avfuktare .
Rengöringsmateriel .

Behandla Post-nasal drip


1 .
reda på orsaken till ditt inlägg-nasal drip . Att veta orsaken och behandla det kan eliminera eller minska efter nasal drip och dålig andedräkt som ofta resultatet.
2 .
Drick mycket vatten för att hålla ditt slem tunn . Bo hydrerad hjälper slem passera genom halsen lätt .
3 .
gurgla med någon kopp varmt vatten med en halv tsk . salt löses i den . Detta kan hjälpa att rensa slem från halsen .
4.
Bered en saltlösning genom att blanda 1 /4 tsk. salt och 1 /4 tsk. bakpulver med en kopp varmt vatten. Alternativt kan du köpa saltlösning från ett läkemedel eller en livsmedelsbutik.
5.
Använd koksaltlösning och en nasal bevattning enhet, som kan köpas från ett apotek eller från en läkare , spola bihålorna. Detta kommer att bidra till att undanröja extra slem som bidrar till dålig andedräkt.

Behandla allergier


1.
Be din läkare att administrera tester för allergier. Om din läkare fastställer att du har särskilda allergier, att behandla dem kan eliminera överflödigt slem och dålig andedräkt kan orsaka.
2.
Behandla allergier med receptbelagda eller receptfria läkemedel, såsom antihistaminer, som mediciner används för att förhindra allergiska reaktioner och kontroll relaterade symtom.
3.
bort allergener från ditt hem ofta. Detta kan innebära tvätt gardiner, städning möbeltyger och mattor, dammsugning och tvätt ytor för att avlägsna allergener-ämnen som orsakar allergiska reaktioner.
4.
Använd en avfuktare, en enhet som tar bort fukt från luften, för att förhindra tillväxt av mögel. Mögel är en vanlig orsak till allergier i ditt hem.

Behandla bakterieinfektioner


1.
Har dina tester läkare kör för bakteriella infektioner som bidrar till efter nasal drip . Enligt The American Academy of Otolaryngologi kan bihåleinflammation orsaka post-nasal drip och dålig andedräkt som kan åtfölja den.
2.
Ta antibiotika, som förskrivits av din läkare, för att behandla en bakteriell infektion och åtföljande efter nasal drip.
3.
Tänk operation om du ofta har bakteriella infektioner och läkaren upptäcker en blockering eller strukturellt problem i kroppen som bidrar till återkommande infektioner.

Tips och varningar


 • Om du är allergisk mot ett husdjur och du inte vill ta allergimedicin dagligen, överväga att hitta ett nytt hem för det.
 • inte behandla dålig andedräkt orsakas av post-nasal drip med myntverk, tuggummi, eller mun tvätta ensam. Ofta är dessa saker bara mask dålig andedräkt eller något täcka den med en mintig lukt. Dessutom kan versioner som innehåller socker bidrar till hålighet utveckling .


 • Previous:nothing Next:Kan jag fortfarande bli gravid om jag har mens koagulering?

  Relaterade artiklar


 • hur att hålla sig frisk denna influensa säsong
 • hur man bygger starka ben naturligt
 • Finns det ett samband mellan klimakteriet & depression?
 • hur man gör en menstruationsperiod snabbare
 • fruktosintolerans hos barn
 • Hur du tar en remsa ägglossningstest
 • hur veta om du ska få n1h1 vaccin
 • hur du tar bort gifter från kroppen
 • hur man ska behandla människor springmask
 • hur man får din puls genom att använda denna genväg
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com