baby gulsot botemedel

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-13
Gulsot orsakas oftast av en uppbyggd av bilirubin , en komponent i blodet som normalt avlägsnas genom levern . Hos nyfödda , är ibland levern långsamt att börja arbeta och barnet utvecklar gulsot . Det kan finnas andra möjliga orsaker till gulsot är dock barnets omogna lever den vanligaste orsaken . Symtom på gulsot är gulfärgning av hud och ögon . Om ditt barn har blivit smittad med gulsot , dessa är några steg som din läkare sannolikt kommer att rekommendera att ta hand om ditt barn tills levern börjar fungera fullt ut .

Amning

Ju mer du ammar, desto mer bilirubin kan spolas ur barnets system. Nyfödda behöver ammas 8 till 12 gånger om dagen. Vissa barn kan behöva sjuksköterska i 45 minuter eller mer vid varje matning när de är nyfödda. Om ditt barn inte är omvårdnad som ofta har ett samråd med en amning konsult omedelbart för att förbättra din amning sessioner, som också kommer att bidra behandla gulsot.

Sunlight

Solljus bryter ner bilirubin och hjälper kroppen att spola ut det ur systemet. Denna teknik rekommenderas av vissa läkare medan American Academy of Pediatrics inte rekommendera att utsätta barn för solljus. Att sätta barnet i solljus måste göras med försiktighet och med råd från din barnläkare. Rekommendationer kan bero på din lokala klimatet. När utsätta ditt barn för solljus, bör hon klädde av sig och inte tillåtas bli alltför varmt, för kallt eller solbränd och inte bör lämnas ensam. En metod är att sitta med bebisen utanför vid amning i ett område som inte är i direkt solljus, ambient solljus är också effektivt

Ljusbehandling

I extrema fall kan din läkare besluta att ditt barn behandlades på. sjukhus. Ditt barn kommer att placeras i en kuvös med UV-ljus som kommer att bryta ner bilirubin. Ditt barn kommer sannolikt behöva extra omvårdnad sessioner under denna tid. Om du har problem, konsultera en amning konsult.

Previous:nothing Next:hur man mäter för glasögonglas

Relaterade artiklar


 • kan klimakteriet orsaka artrit ?
 • Graviditet och chai te latte
 • är motstånd band lika bra som fria vikter?
 • hur man ska behandla feber & frossa hos barn
 • fot klia hem åtgärda
 • hur man använder en bröstpump för att förmå labor
 • hur man kanaliserar kraften i positiva affirmationer
 • hur man kan stoppa en plötslig näsblod
 • naturliga diabetes lättnad
 • hur man kan stoppa illaluktande fötter och skor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com