eye - styrkeövningar för barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-04
Våra ögon består av hundratals små muskler som kan förstärkas och förbättras precis som alla andra muskler i kroppen . Eye-styrkeövningar för barn kan korrigera vanliga problem med synen , förebygga behovet av korrigerande linser senare i livet . Den oförmåga att fokusera synen och kontrollera ögonrörelser kan göra det svårt att lära sig läsa och bibehålla uppmärksamhet i klassen .

Även barn med 20/20 vision kan drabbas av odiagnostiserade synproblem som gör lärandet svårare . . ett par enkla öga-stärkande övningar varje dag kan göra en skillnad

palming

Koppla dina ögon när du sitter vid bordet . Stack kuddar på framför dig tills de når en höjd som tillåter dig att bekvämt hålla handflatorna direkt framför dina ögon . Blunda och lätt täcka varje öga med handflatorna så att du blockerar allt ljus . Andas djupt och långsamt, medan du håller handflatorna över ögonen , försiktigt så att inte utöva påtryckningar. Gör denna övning i 10 minuter två till tre gånger om dagen .

Swinging

Börja denna övning genom att stänga ögonen och avkopplande dem . Nästa , stå upp , öppna ögonen och hitta ett föremål att fokusera på . Titta från sida till sida i en mjuk , vajande rörelse . Blinka med ögonen när du svingar att hålla dem rena och väl smorda . Detta är en av de bästa ögat-stärkande övningar för barn som använder datorer .

dagens färg

Välj en färg och ha ditt barn se upp för det hela dagen . Barnet kommer att bli mer medvetna om objektets färg än dess form . Till exempel , om färgen för dagen är gul och barnet ser en gul skolbuss , kommer hon att ägna mer uppmärksamhet åt den färg än det faktum att det är en buss .

se klart Metod

se klart Metoden är en serie av öga- stärkande övningar utformade för att hjälpa till med synkorrigering . Helst dessa övningar bör göras i 30 minuter per dag för att stärka och förbättra ögats flexibilitet . En övning uppmuntrar ändrade inriktningen från nära till fjärran objekt . Detta görs genom att hålla ett föremål framför barnets ansikte och sakta flytta den längre bort och sedan sakta föra den nära igen . Denna övning tränar ögat att följa och objekt och flytta fokus på en gång .

tydligt se metod har också övningar som kan ge märkbara resultat snabbt . En teknik som kallas " sudda läsning " är ett . Börja med att barnet håller en tidning upp och ner , hålla den på avstånd där orden är inte lätta att känna igen. Barnet kommer att välja ett ord och fokusera på att försöka känna igen varje bokstav .

Previous:nothing Next:Vilka är fördelarna med bioidentical hormoner ?

Relaterade artiklar


 • vad hjälper äldre kvinnor med muntorrhet?
 • hur man sätter katetrar IV
 • hur man hem rättsmedel för bröst -infektion
 • vad som gör vatten aerobics utöva nytta?
 • typer av kalcium mobilisering
 • hur man förbereder sig själv och hemmet för influensa säsong
 • hur man kan återställa alkalisk balans i kroppen
 • hur ta hand om ett sjukt barn med (svin) influensa
 • gör spirulina påskynda hårväxten?
 • Vad är det första hjälpen-behandling för första gradens brännskador ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com