graviditetsförebyggande bidrag

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-07-11
Oplanerade tonåring och ung vuxen graviditet är ett stort område av kritiska problemet sociala problem i USA . När barn föds till föräldrar som inte kan ta hand om dem det bidrar till att bidra till olika sociala problem från skolan misslyckats, kriminell aktivitet, för barnmisshandel och försummelse. Regeringen och grundläggande bidrag för att förebygga tonårsgraviditeter är viktiga . Dessa bidrag fond ideella och lokala organisationer för att minska problemen med tonårsgraviditeter exempel folkhälsa utmaningar , behovet av abort , och oplanerade barnafödande .

National

den nationella kampanjen för att förebygga Teen och oplanerad graviditet är en organisation som är primär mottagare av statliga bidragsmedel för förebyggande av tonåring och oplanerad graviditet i USA . Organisationen använda bidraget pengar att arbeta nära med gemenskapen och icke- vinstdrivande organisationer som främjar deras verksamhetsmål och dagordning . De använder också bevilja medel för kritiska områden av forskning med tonårsgraviditeter förebyggande , befolkningskontroll, och utbildning . Den nationella kampanjen för att förhindra Teen och oplanerad graviditet erbjuder bidrag till andra program graviditet förebyggande och söker bidrag måste kontakta den här organisationen för att få mer information om tillgängliga medel .

Förebyggande

Enligt American Association Graviditet runt 470. 000 barn födda av tonårsmödrar varje år och 3. 000. 000 tonåringar har sexuellt överförbara sjukdomar ( STD ) under denna tid också . Med ett så stort antal barn som föds till tonåringar och en prevalens på STD : s icke-vinstdrivande organisationer och lokala organisationer i olika delar av landet måste kunna erbjuda lösningar och metoder för att lindra detta problem . Den tonårsgraviditet Prevention Initiative är ett program som används av många organisationer runt om i landet för att effektivt minska och hantera de problem som tonåring tidigare nämnts . teen födelse än något annat industrialiserat land på jorden . Med 4 av 10 tonåriga kvinnor att bli gravida före 20 års ålder den Adolescent Graviditet Prevention Program är ett viktigt mått som används av Children 's Aid Society i följd denna situation . Programmet fokuserar på sexuell alfabetiseringsprogram för barn , främja sysselsättningsmöjligheter, och hjälpa dem att uppnå personliga mål i livet att de hjälper barnen att ställa in. Den ungdomspsykiatri graviditetsförebyggande program erbjuds av många organisationer runt om i landet som arbetar för att minska tonåring graviditeter och olika stiftelser såsom Edna McConnell Clarks stiftelse ger bidrag finansiering för att hjälpa programmet .

Planned Parenthood

Planned Parenthood är en hälso- och sjukvård och sexuell information organisation för många människor över hela världen . Ett av målen i denna grupp är att arbeta främst med tonåringar honor med att minska födelsetalen . Planned Parenthood stöds av federala medel och senast 2010 kommer de att få en del av $ 178. 000. 000 dollar för evidensbaserad sexualundervisning program som bidrar till att förebygga tonårsgraviditeter .

protokoll

federala bidrag som används för tonårsgraviditeter förebyggande ges främst till nationella och statliga organisationer som arbetar för att minska vimlar graviditet inom sin region . Delstater vanligtvis fonder organisationer och icke- vinster med medel från den federala regeringen. Stiftelser kommer brukar skicka sitt stöd direkt till ideella och lokala organisationer . Grant asylsökande för organisationer bör börja sin sökning på en statlig nivå och lokal graviditet förebyggande program som syftar till bistånd skulle börja på gemenskapsnivå.

Previous:nothing Next:övningar för korsryggen stärka

Relaterade artiklar


 • vad man ska göra för en feber blister under graviditeten
 • hur man använder rengöringsmedel för glasögon
 • förfaranden för muskelknutor
 • graviditet och metformin
 • hur man kan bota membranet hicka
 • tips om hantering av rastlösa ben under graviditet
 • hem rättsmedel fotbad för mjuka fötter
 • ödem vattenretention och viktökning i klimakteriet
 • om gulsot hos nyfödda
 • pediatriska bröstet bindväv
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com