hur man dödar ringorm systemiskt

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-01
Ringorm är en vanlig hud infektion som orsakas av en svamp som äter keratin i huden. En ringorm infektion är mycket smittsam. Det kan spridas från en person till en annan eller från en del av kroppen till en annan. En ringorm smitta kan överleva bara om någon plats på huden, inklusive dina läppar, din mage och din hårbotten. Även lokal behandling används ofta för att behandla en infektion ringorm, när infektionen platsen är i hårbotten eller naglar, är det lättare att behandla det systematiskt med tabletter.
1.
Identifiera symptom på en infektion ringorm. Infektionen webbplatsen kommer att vara kliande och verka röd och fjällande. Det infekterade området kan vara platt, men det kan också visas upp. Merparten av tiden kommer en ringorm smitta bilda en cirkulär infektion webbplats. I vissa fall kan det smittade området till en ring, med en frisk ser avsnitt i mitten. Om ringorm infektionen är på din hårbotten, kan du också uppleva fläckar av håravfall.
2 .
Uppsök läkare . De flesta typer av ringorm Infektionen kan behandlas hemma, men OTC-medicinering är oftast aktuell . Ring infektion i hårbotten , är naglarna eller andra obekväma sidor infektion bäst behandlas systemiskt . Muntlig ringorm läkemedel är tillgängliga via receptbelagda läkemedel från vårdgivare .
3 .
Välj vilken form av muntliga ringorm medicinering som bäst passar din situation . Tabletter griseofulvin rekommenderas för vuxna eller äldre barn . Spädbarn eller småbarn skulle förmodligen vara mer benägna att tolerera den flytande formen av griseofulvin . I vissa fall , stänkte terbinafin hydrocline granulat på mat är mer effektivt för behandling .
4 .
ta medicinen upp till sex veckor . Du kanske inte märker en förbättring direkt, men du ska fortsätta att ta medicinen enligt anvisningarna tills den är helt borta .
5 .
medan du tar det muntliga ringorm behandling , undvika irriterande eller sprida din ringorm smitta . Undvik att vidröra den med händerna . Om du inte rör den , tvätta och torka händerna noggrant innan du rör något annat . Tvätta alla kläder eller tillbehör som kan ha kommit i kontakt med det smittade området och inte delar kläder eller accessoarer med andra tills ringorm infektionen är borta

tips och varningar


 • Om ringorm infektion i hårbotten , tvätta håret med ett schampo som har selen svavelväte som en ingrediens . Låt det sitta i ungefär fem minuter innan du sköljer ut det . Detta kommer att bidra till att förhindra spridning av ringorm sporer . Fortsätta att göra det för ungefär en månad efter behandlingen för att vara säker .


 • Previous:nothing Next:hälsoeffekt av magneter

  Relaterade artiklar


 • lågt antal blodplättar och Downs syndrom
 • hur en spiral fungerar
 • hur man äter saffran under graviditeten
 • klimakteriet och kryper hud
 • Sarsaparilla rot & muskeltillväxt
 • hur man ska behandla allvarliga svampinfektioner
 • hur man använder gummi stimulatorer spets tuggummi
 • vad är det test som kallas som kontrollerar din äggledare?
 • Vilka är de funktioner vax?
 • Vilka är de behandlingar för onormal uterin blödning?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com