hur man ska finansiera mäns hälsa händelser

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-07-13
Förr i tiden hade mäns hälsa ofta förbisetts. Nu finns lokala och nationella evenemang som fokuserar på hälsofrågor som rör män . Få män att delta i dessa evenemang kan verka svårt . Men genom att erbjuda en rad olika evenemang som intresserar män, kommer du att kunna öka deltagande och finansiering
1 .
Börja med att leta efter bidrag . Både statliga och lokala myndigheter kan vara villiga att bevilja medel för visningar av detaljerna såsom prostata eller testikel cancer . Eftersom dessa typer av bidragen i allmänhet fokuserar på en specifik verksamhet för sina fonder kan de ibland matchas av organisationer som fokuserar på utbildning i dessa frågor .
2 .
Sök efter sponsorer som skulle vara villig att samarbeta i finansieringen av en mäns hälsa händelse . Lokala företag som sysselsätter många män kan vara villiga deltagare , eftersom männens hälsa direkt påverkar deras verksamhet . Stora företag kan vara villiga att sponsra ett årligt evenemang. Leta efter företag vars huvudkontor finns i din stad eller stat. De kan bidra både medel och personal.
3.
Många kommuner har årliga 5K körs. Dessa är utmärkta tillfällen att fokusera på mäns hälsa. Eftersom alla som deltar betalar en inträdesavgift, detta uppväger eventuella kostnader. På många av dessa händelser, det finns säljare som är villiga att köpa utrymme för att sälja liknande föremål. Alla inkomster kan sedan doneras till frågor som rör mäns hälsa. Lokala organisationer som Junior League är ett utmärkt ställe att börja.
4.
En pengainsamling middag eller gala, som fokuserar på mäns hälsa bör inte förbises. Företag och privatpersoner tabeller inköp eller biljetter till att finansiera evenemanget. Dessa händelser har ibland känt högtalare på relaterade ämnen. Lokala eller nationella kändisar som har berörts av en mäns hälsa problemet kan frivilligt att tala, i vetskap om att detta kan ge större medvetenhet för samhället.
5.
lokala sjukhus är en bra finansieringskälla för en mäns hälsa händelse. Genom att ha ett sjukhus sponsra evenemanget, ge dig expertkunskap från lokala läkare som arbetar med mäns hälsofrågor på en daglig basis. Sjukhuset kanske vill placera ett särskilt fokus på lokala mäns hälsoproblem, såsom diabetes eller hjärtsjukdomar. Sjukhusen kommer också att vara en av dina bästa källorna för tidig upptäckt information och annat undervisningsmaterial.

Utbilda män om särskilda hälsoproblem som är nödvändigt. Var kreativ när vi letar efter sätt att sprida ordet. Var inte rädd för att be om stöd. Du kanske blir förvånad över som är villig att hjälpa till.


Previous:nothing Next:hur man kan övervinna ångest cellprov

Relaterade artiklar


 • hur man ska bekämpa allergisymtom under allergi säsong
 • dosering riktlinjer för barn Tylenol
 • Varför gör preventivmedel dig större?
 • sätt att gå ner i vikt i din inre låret
 • Impotens kan orsakas av rökning vändas?
 • hur stor en käpp
 • postmenopausala bäckensmärta
 • psykologiska effekter av skolios
 • alternativa behandlingar för ocd
 • typer av MR-bilder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com